≫ 

Zvuči kao vic, ali nije: Zaboravio trudnu ženu na auto-putu, posle 50 kilometara shvatio da je nema

Mladi Nemac je tek nakon određenog vremena primetio da mu supruga nije u kolima, pa se vraćao po nju

  • 2
Trudnica, trudna žena Foto: Pixabay

Jedna porodica iz Nemačke imala je krajem maja uzbudljivo putovanje od Gornje Bavarske do Severne Rajne-Vestfalije pošto je muž uspeo da zaboravi trudnu ženu (28) na auto-putu.

Kako prenose nemački mediji, mladi bračni par je sa svojim jednogodišnjim detetom krenuo na put u subotu uveče, a tokom noći stali su na jedno odmorište kako bi suprug otišao do toaleta.

Dogovor je bio da ona ostane u kolima sa detetom, međutim, trudnica je u jednom trenutku napustila vozilo kako bi i sama otišla do toaleta. Muškarac se u međuvremenu vratio i, kako pišu mediji, nastavio put a da nije ni shvatio da mu žena nije u kolima.

Trudnica se fino potresla kada je izašla iz toaleta i shvatila da nema ni muža ni deteta ni njihovog automobila. Dodatni problem predstavljalo je to što je i jaknu i mobilni telefon ostavila u vozilu.

Srećom, uspela je da obavesti policiju, a muž je vozio još 50 kilometara pre nego što je shvatio da žena nije sa njim u kolima. Kada je shvatio da ju je verovatno ostavio na odmorištu, krenuo je nazad.

Za to vreme trudnica je već bila u policijskom vozilu koje je ganjalo muža po auto-putu. U jednom trenutku su se ponovo spojili.

Video: Trudna Sofija trenira sa Lukom i u drugom stanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sara

    24. jun 2021 | 19:23

    Ocigledno da nisu pricljivi bog zna sta..🤔

  • Đoka

    25. jun 2021 | 03:53

    Mogla je da pozajmi telefon od nekog na pumpi, samo to je danas teško da ti padne na pamet qqlele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA