≫ 

Darija (15) čeka drugo dete: Prvo dete je rodila Ivanu, koji je tad imao samo 10 godina

Darija i Ivan su dobili devojčicu, a sada ona čeka dete sa drugim

  • 4
Darya Sudnishnikova

Foto: Instagram/uverdig_iv

Darija Sudnišnikova (15), koja je postala svetski poznata kada je pre dve godine otkrila da on i njen partner, tada 10-godišnji Ivan čekaju dete, ponovo je trudna.

Darija je prošle godine rodila devojčicu, a sada je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila da očekuje drugo dete. Ipak, kako navodi, Ivan nije otac ovog deteta, već njen novi partner Maksim (16).

Kada je na društvenim mrežama otkrila ovu vest, nije sa sigurnošću znala da kaže koliko dugo je u drugom stanju, ali sada za novinare tvrdi da je trudna tri nedelje, prenosi RTL.

Još nije poznato da li će trudnoću održati do kraja jer, kako kaže, nema vremena za bebu.

- Već imam jedno dete, nemam vremena za drugo. Ne znam da li ću abortirati, zaista ne znam - rekla je Darija, a prijateljima na društvenim mrežama je navodno poručila da ne može da računa na Maksimovu podršku.

- Rekao je da on nije za decu i da mu ne pišem više - rekla je Darija i dodala da je Maksim iz Moskve i da je TikToker koji ima više od 200.000 folovera.

Iako je Darija pokazala kućni test na trudnoću, mnogi sumnjaju u priču da je u drugom stanju i veruju da devojčica samo pokušava da privuče još pažnje.

Podsetimo, ona je i pre nekoliko meseci tvrdila kako misli da je u drugom stanju, sa tadašnjim dečkom Pašom Bočkom (16).

Video: Ispala im beba iz auta, pa shvatili da je nema tek posle 50 kilometara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivan

    29. jul 2021 | 14:35

    Sta je ovo,gde su ovoj roditelji. Nemoguce je da decak od 10 god ima funkcionalne reproduktivne organe.

  • Boki

    29. jul 2021 | 17:31

    Dok je radio prut i dok se znalo ko je roditelj toga nije bilo ali pobogu sada je demokracija i svako moze da radi sta hoce decu ne smemo da bijemo ne smemo da vicemo na njih (vaspitavanje) i eto rezultata to je tek pocetak roditelj vise nema nikakvog autoriteta nad detetom.

  • Jaoj

    29. jul 2021 | 16:08

    Jezivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA