Plakali nad otvorenim sandukom, pa videli da pokojnik diše: Povorka stala usred sela, doletela Hitna

Povorka je stala nasred ulice, kako bi sačekali Hitnu pomoć

  • 2

"Pokojnik" je proglašen živim na svojoj sahrani nakon što su ožalošćeni, koji su stajali kraj otvorenog kovčega, primetili da diše. Bizaran incident odigrao se ranije ove sedmice u jednom selu u Libanu.

Građani koji su došli da odaju počast preminulom su, kada su shvatili da je pokojnik živ, krenuli da snimaju mobilnim telefonima haos. Na snimcima koji kruže mrežama vidi se kako se mnogo ljudi okupilo kraj kovčega, dok uplakana žena plače dok dodiruje "živog pokojnika".

U sledećem trenutku počinju čoveku da daju veštačko disanje. Povorka je stala nasred ulice, kako bi sačekali Hitnu pomoć.

Lokalni mediji prenose da je doktor "mrtvog proglasio živim", ali nije razjašnjeno kako je došlo do stravičnog propusta koji je mogao da dovede do toga da živog čoveka sahrane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milan

    30. jul 2021 | 14:40

    To je greška kod muslimana što odmah isti dan sahranjuju ljude.

  • Opet ja

    30. jul 2021 | 18:33

    To je greska slazem se da li je neko umro utvrdjuje lekar sahrana po mogucnosti posle dvsdesetcetiri sata od trenutka konststovane smrti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA