≫ 

Majstor pobesneo jer nisu hteli da mu plate: Uzeo čekić i demolirao sve što je uradio

Policija istražuje slučaj

  • 3
majstor, kolorado

Foto: Printskrin/ Unhuman World

Jedan video, na kojem se vidi kako majstor nakon renoviranja stana u Koloradu čekićem uništava sve što je napravio, postao je viralan i mnoge ostavio bez teksta.

Kako piše KKTV, izvođač radova na renoviranju je rekao da njegovi klijenti nisu hteli da mu plate dogovorenu sumu, pa je zbog toga uzeo čekić i krenuo da ruši sve oko sebe.

- U to smo uložili dana i hiljade dolara - kazao je muškarac, a žena koja ga je snimila pokušala je da ga smiriti i molila ga da prestane sa uništavanjem tek postavljenih pločica u kupatilu.

- Gospodine, molim Vas da prestanete, nije to vaša kuća pa da jeuništavate - odgovorila mu je žena na pitanje hoće li mu neko platiti.

- Ovo je moje vlasništvo. Imam račune za sve - kazao je muškarac pa nakon toga nastavio udarati u zid.

Vlasnica kuće, Amber Trucke, rekla je da je unajmila fabriku za renovacije, ali da nije bila zadovoljna kako su odradili posao. Kako kaže, platila je 3.300 dolara od ukupno traženih 7.500.

- Sada nemam ništa za 3.300 dolara koje sam platila - kaže vlasnica koja je prijavila incident.

Policija istražuje slučaj, a Trucke se obratila i Državnom sekretaru koji je naveo da nikada pre nije dobio pritužbu na fabriku za koju ovaj muškarac radi.

Video: Pijani čuvar polomio ogradu kada je političar došao u nenajavljenu posetu: Danas mi je slobodan dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pp

    22. septembar 2021 | 22:59

    Pa ti opet nemoj da platiš...

  • Alegra

    23. septembar 2021 | 07:20

    A sta je gospodja mislila? Daš pola, ne svidja ti se i onda ne platiš ostatak i imaš novo kupatilo u pola cene.Tako rade i sa garderobom.Nose mesec dana pa je vrate jer im ne odgovara pa onda ajmo opet novi krug.

  • BOSANAC

    23. septembar 2021 | 14:16

    Bravo majstore, pametno si to uradio, tako je i moj rodjak parket porusio jer mu nisu platili rad. Tesko je danas radniku i penzioneru na divljem zapadu, uzivaju samo lopine a posebno ovi u politici koji se ni boga neplase.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA