Momak uvećao "mališu", pa ga stavio u cev da vidi da li "radi": Jedva su ga izvukli

Mladić iz Bangkoka, koji nije imenovan, rekao je "spasiocima", da mu se sve ovo ne bi desilo da nije prethodno primio injekcije za uvećanje "mališe" * Ljutnuo se jer je na tu proceduru potrošio mnogo novca, a koštaće ga i neplanirana intervencija

  • 3
Tajland, zaglavljeni penis u plastičnoj cevi Foto: Profimedia/ViralPress

Dok je bio kod kuće u Bangkoku, mladiću starom dvadesetak godina sinula je ideja da stavi svoju muškost u kuhinjsku PVC cev široku dva i po centimetra u pokušaju da se samozadovolji. On je nedavno išao na uvećanje penisa injekcijama i hteo je da proveri da li se isplatilo, navodi Metro.

Ispostavilo se da jeste, toliko da se momku penis zaglavio, a ubrzo se pojavio i otok. Morao je da pozove bolničare da mu pomognu.

Kada su stigli rekli su da ne mogu da preseku cev. Odvezli su ga u bolnicu gde je pozvan tim koji se bavi sličnim incidentima.

Pozvan je čak i jedan vatrogasac koji je upotrebio širok spektar alata, klješta, rotacionu brusilicu i tubu lubrikanta da oslobodi "juniora". Za to mu je trebalo više od 20 minuta. Prethodno je između cevi i kože ubačena zaštitna folija, koja se starala da mu koža ostane čitava.

Mladić, koji nije imenovan, rekao je "spasiocima", da mu se sve ovo ne bi desilo da nije prethodno primio injekcije za uvećanje "mališe". Ljutnuo se jer je na tu proceduru potrošio mnogo novca, a koštaće ga i intervencija u bolnici.

Pošto je "oslobođen", mladić je ostao u bolnici na "daljim medicinskim tretmanima".

Ostalo je nejasno da li će njegov penis posle cevi u kojoj se našao moći normalno da funkcioniše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Avax

    16. oktobar 2021 | 00:02

    Haahahaah koliko trebaš da budes glup...?

  • VRS

    16. oktobar 2021 | 06:48

    Pa neka ga opet gurne u cijev i neka provjeri da li će moći da funkcioniše, haha, budala.

  • Danijel

    16. oktobar 2021 | 15:03

    Sad neka pokuša da bar malo uveća mozak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA