≫ 

Snimak "mrtvaka" koji se budi u mrtvačnici postao viralan, sada se oglasili iz Ministarstva zdravlja

Snimak, koji je navodno nastao u Tveru postao je viralan na mrežama, ali nadležni tvrde da je lažan

  • 5

Snimak navodno preminulog čoveka, koji se budi u mrtvačnici u Tveru u Rusiji, koji je postao viralan na društvenim mrežama je lažan, saopštili su zvaničnici.

Na snimku, koji kruži mrežama, vidi se kako čovek prvo izbacuje ruku ispod čaršava, a potom isti skida sa svoje glave, pa se zagleda i na kraju pokušava da ustane sa stola u mrtvačnici. Kada se snimak pojavio mnogi su ga nazvali jezivim, tvrdili da je autentičan, te da je u pitanju čovek koji je previše popio, pa su ga greškom proglasili mrtvim.

Tvrdilo se da je snimak nastao u mrtvačnici u Tveru, međutim, iz Ministarstva zdravlja su to demantovali i saopštili da je snimak lažan.

- Snimak je lažan. Soba koja se vidi na snimku uopšte nije mrtvačnica u Tveru, takva ne postoji - saopštili su iz Ministarstva.

Na kraju se ispostavilo da je u pitanju trejler za jednu poznatu rusku TV seriju, te da je na snimku lik iz serije po imenu Boris.

Video: Provalio u radnju pogrebne opreme pa legao u sanduk: U svoju odbranu rekao da je hteo da dremne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zombilrnd

    24. januar 2022 | 16:39

    Баш ми познато... Па дааа... Ово је оболели од "корине" кога су лекари Британије прогласили мртвим а нашли га на улици... места у болници није било јер НЕМА ОСИГУРАЊЕ!!! Сад се сећам...

  • Darko1963

    25. januar 2022 | 10:52

    Dali je gluma, tako se ponaša otprilike čovek koji ima kolaps mišića pa kad kreće da ponovno hoda. To govorim iz ličnog iskustva, ovo ako je odglumljeno onda je vrhunski glumac, jer ovaj hod bi nazvao pred samim kolapsom, čak možda ne posle kolapsa.

  • MarcoMarco

    25. januar 2022 | 18:50

    Procureo je snimak koji dokazuje kako mrtvak(zombi)koji je preminuo od covid-19 ustaje sa mrtvackog stola koji se jedva krece i stoji na nogama i ostrim zibima jedva ceka da ugrize nekog I sad kao neki pijan covek slucajno zavrsio u mrtvacnicu i pricaju kako je snimak lazan Ko zna sta nas ceka sve Za jedno 5 godina unapred ce isto tako reci da je neka grupa pijanih ljudi slucajno zavrsilo u mrtvacnicu i da je snimak lazan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA