≫ 

Ženi u prodavnici ponudila 500.000 evra za bebu: "Prodaj mi dete ili ću ga uzeti"

Nepoznata žena saletela je majku na izlazu iz prodavnice u Teksasu i krenula da joj nudi novac za dete, a potom ju je sačekala na parkingu i ponudila duplo veću sumu

  • 5
Majka ostavila bebu, šta majku natera da ostavi bebu, ostavljena beba Foto: Shutterstock

Policija u Teksasu uhapsila je ženu koja se sumnjiči da je jednoj majci u prodavnici ponudila veliku svotu novca da joj proda dete.

Rebeka Lanet Tejlor (49) uhapšena je u utorak i optužena za pokušaj kupovine maloletnog lica. Tejlorova je, kako se sumnja, prišla ženi koja je u nabavku krenula sa decom i ponudila je da od nje kupi jedno dete.

Majka je u prodavnici bila sa bebom i jednogodišnjim sinom, kada joj je žena prišla na izlazu iz radnje 13. januara i ponudila joj novac.

Osumnjičena je navodno komentarisala kako je dečačić predivan, i da ima divnu plavu kosu i oči i upitala koliko bi koštalo da ga kupi.

Majka se prvo nasmejala, misleći da se žena šali, ali joj je Tejlorova rekla da u kolima ima 250.000 dolara i da je spremna da joj preda novac, na šta je šokirana majka odgovorila da nema tih para za koje bi prodala dete, a potom upozorila Tejlorovu da im ne prilazi.

- Onda je ova rekla da joj to dete savršeno odgovara i da već dugo vremena hoće da kupi bebu - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Majka dece tvrdi da je Tejlorova bila u pratnji još jedne žene, koja je pitala kako se dete zove. Majka je odbila da odgovori ali, prema rečima izvora, dve žene su već znale ime mališana i počele su da ga dozivaju.

Uznemirena majka je čekala da dve žene napuste prodavnicu, kako bi krenula ka svom automobilu. Međutim, na parkingu ju je Tejlorova čekala i počela je da viče na majku.

- Govorila je da, ako 250.000 nije dovoljno, da će da plati pola miliona jer hoće to dete i uzeće ga - tvrdi izvor.

Potom je svojim vozilom blokirala vozilo majke i nastavila da joj govori kako će joj dati pola miliona za dete. Nakon duže prepirke, sela je u vozilo i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Iz policije su rekli da se svedočenje majke poklapa sa snimcima nadzornih kamera iz prodavnice.

Inspektor je potom otišao na imanje Tejlorove da sa njom porazgovara o čitavom slučaju, ali mu je osumnjičena zalupila vrata ispred nosa i rekla da može da se obrati njenom advokatu.

Odmah nakon hapšenja, položena je kaucija i Tejlorova je napustila pritvor. Za sada nije poznato da li je angažovala advokata. Ukoliko bude osuđena, preti joj od dve do 10 godina zatvora i velika novčana kazna.

Video: Oteta beba iz porodilišta. Policija je brzo vratila u naručije svoje majke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miodrag

    27. januar 2022 | 14:22

    Nadam se da je kaucija veća od 250.000$.

  • Kralj

    27. januar 2022 | 16:50

    Nadam se da ce dobiti 10 godina

  • Перагеније

    27. januar 2022 | 20:52

    И пустили је... Англесексонско право, САМО призива зло...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA