≫ 

Kamere snimile neverovatan pokušaj krađe Audija na pumpi kod Zvornika: Devojka izletela kao metak

Lopov je pokušao da ukrade vozilo u kom je sedela devojka, dok je momak stajao kod gepeka

  • 1
Britanija cena gasa plina gorivo pumpa Britain Gas Prices Foto: Tanjug/AP

U utorak, 9. avgusta, oko 23 časa, na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku kod Zvornika odigrala se prava drama koja je na svu sreću završila bez tragičnih posledica.

Nepoznata osoba je prvo pokušala da ukrade automobil od vlasnika koji je na trenutak izašao dok je devojka još bila u automobilu.

Poslie neuspjele krađe, ista osoba je ukrala drugo putničko vozilo i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za gas koju koriste putnička vozila, pa je saobraćaj bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije, piše Zvornički.ba, prenosi N1.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj.

- Policijski službenici PS Kozluk preduzimaju sve radnje kako bi rasvetlili krivično delo razbojništva, nakon što je 9. augusta oko 23 sata nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim osobama kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku - saopštili su iz PU Zvornik.

Dodaju da prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznata osoba je udarila u deo benzinske pumpe gde se nalaze ventili za gas, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu. Na mesto događaja izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.

- Obustava saobraćaja trajala je do 03:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznata osoba je potom ukralo drugo putničko vozilo marke Passat i udaljila se u nepoznatom pravcu - saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Naknadno je saopšteno da je identifikovan muškarac koji je počinio krivično delo. U pitanju je V. T. iz Kozluka i za njim se i dalje traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA