≫ 

Pakao na letu: Putnik pokušao da otvori vrata aviona, rekao svima "vidimo se u raju", hitno sleteli u Zagreb

Pilot je bio primoran da izvrši prinudno sletanje, preusmeravajući avion u Zagreb gde je čovek izvučen iz aviona i gde ga je dočekala lokalna policija

  • 7
Avion, putnici, putnički, kabina, let, Foto-ilustracija: Iordache Gabriel / Alamy / Alamy / Profimedia

Prestravljena majka je ispričala kako je mislila da će umreti kada je putnik pokušao da otvori vrata aviona usred leta vičući da će ih "videti sve u raju".

Mel Braun se plašila za život svoje porodice kada je jedan čovek postao "veoma agresivan i počeo da preti" na njenom letu kada se vraćala kući sa odmora.

Majka dvoje dece je sinoć letela za Mančester nakon što je provela letnji odmor u Pafosu na Kipru kada je, kako je navela, usledio pakao, piše The Sun.

Mel je ispričala kako je putnik, koji je izgledao pijan, pokušao da otvori vrata za hitne slučajeve u avionu.

Rekla je da je počeo glasno da se moli na podu i zahtevao od drugih skamenjenih putnika da učine isto.

Tada je navodno izbio haos dok su putnici u panici i u strahu trčali do zadnjeg dela aviona, zgrabivši svoju decu i vičući: "Upomoć, umrećemo".

U tim dramatičnim trenucima, 32-godišnja Mel je mislila da je cela njena porodica u opasnosti.

Srećom, hrabri putnici u avionu, uključujući dva policajca koji nisu bili na dužnosti, uspeli su da obuzdaju muškarca.

Pilot je bio primoran da izvrši prinudno sletanje, preusmeravajući avion u Zagreb gde je čovek izvučen iz aviona i gde ga je dočekala lokalna policija.

- Iskreno sam mislila da ću umreti i da više nikada neću videti svoju porodicu i decu. I nisam jedina osoba koja je to pomislila. Bilo je strašno, bilo je toliko žena koje su vrištale i dozivale u pomoć. Sva deca su plakala i vrištala u avionu. Bilo je zastrašujuće - ispričala je Mel.

Čudno ponašanje počelo još na terminalu

Mel se setila kako je bila sumnjičava prema nasilnom putniku zbog njegovog bizarnog ponašanja na terminalu.

- Kada smo stajali u redu da uđemo u avion i nekoliko putnika je pričalo o putniku koji je stajao u redu, a koji je bio prilično grub i ponašao se veoma čudno. Svi smo ušli u avion i on se ponašao prilično čudno, a ja sam se već uplašila i pre nego što se ovaj incident desio. Poleteli smo i tokom dva i po sata leta on je stalno ustajao sa svog sedišta, hodao gore-dole kroz prolaze i nestajao u toaletu. Moja ćerka je bila jako uznemirena, videlo se da je pijan - objasnila je ona i dodala da im je i stjuardesa prišla i rekla da imaju poteškoća sa jednim putnikom koji preti.

Mel je potvrdila da je on potom postao "zaista agresivan" prema stjuardesama i da bi razgovarao samo sa jednom direktno.

- A onda je odjednom samo otišao na sredinu aviona blizu izlaza u slučaju nužde i davao svima znake rukom, moleći se glasno na drugom jeziku. Na engleskom je govorio stvari poput: "Svi treba da počnu da se mole, vidimo se u raju". Pokušavao je da otvori vrata za hitne slučajeve kako bi pokušao da izađe iz aviona i svi su počeli da vrište i viču: "Upomoć, umrećemo". Kao da je hteo sve da nas pobije, bilo je apsolutno zastrašujuće. Svi su počeli da trče u zadnji deo aviona, vrišteći, hvatajući svoju decu i preskačući sedišta dok se on još molio na podu - rekla je Mel.

- Sledećeg minuta je jedan čovek skočio i udario ga pesnicom u potiljak i svi muškarci su potrčali do njega i obuzdali ga, a u avionu su bila dva policajca koji nisu bili na dužnosti, pritrčali su i zabarikadirali ga u sedište dok nismo sleteli. Pilot se zaista brzo spustio na hrvatski aerodrom. Bukvalno smo "padali s neba", bilo je zaista traumatično - objasnila je.

Mel kaže da je na kraju odvedena u hotel u Zagrebu.

Video: Trenutak kada se putnički avion zakucao u zemlju: Užasan snimak isplivao na platformama agencija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lord

    18. avgust 2022 | 08:32

    Dozivotno mu zabraniti let avionima...

  • Sudija Dred

    18. avgust 2022 | 07:16

    Osnovno pitanje: ko je njega pijanog ili drogiranog ili šta već...Pustio u avion??? Znači nisu samo naše službe indijanske 🤗🤭 E moj truli zapade 😊😊 Pucate polako po svim šavovima 🤭🤫🤫

  • V

    18. avgust 2022 | 07:49

    Pa gde je zvanicni policajac u avionu? Dokle ce verski fanatici da uteruju strah ljudima? Dokle?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA