Uhvatio maminog bivšeg muža kako skrnavi njen grob: "Godinama sam svako jutro pronalazio fekalije"

Sin preminule kaže da su se njegova majka i čovek koji je urinirao i vršio veliku nuždu na spomenik rastali pre 48 godinaa

  • 0
Groblje Foto-ilustracija: Shutterstock

Porodica preminule Linde Luiz Torejo je uz pomoć kamera otkrila da njen bivši muž godinama skrnavi njeno večno počivalište.

Linda je preminula od kancera 2017. u svojoj 66 godini i sahranjena je na groblju u Orandžtaunu u Njujorku.

Nakon sahrane, članovi njene porodice su gotovo svakog jutra pronalazili tragove fecesa i urina na njenom spomeniku, nakon čega su odlučili da postave kamere kako bi otkrili "bolesnika".

Njen sin Majkl (43) ostao je u šoku kada je shvatio da Lindin bivši muž, od kojeg se razvela pre 48 godina, dolazi gotovo svakodnevno da skrnavi grob njegove majke.

Linda je sa tim čovekom kratko bila u braku i razveli su se 1974. godine, a 1976. su prekinuli svaki kontakt. Međutim, iz nekog razloga je on i dalje kivan na nju, pošto i 48 godina nakon što su se razveli, ima potrebu da joj se sveti na najbizarniji mogući način.

Majkl je na svom Fejsbuk profilu objavio video snimak, na kojem se vidi kako muškarac sede kose sa bradom u ranim jutarnjim časovima izlazi iz automobil, prilazi spomeniku, kraj kojeg otkopčava pantalone i počinje da urinira.

- Ovo mi slama srce. Čovek iz okruga Bergen, skoro svako jutro ostavlja kese sa izmetom i urinira po nadgrobnom spomeniku moje majke. To mu je 'normalna rutina', a u svemu mu pomaže i njegova žena. Imamo nedelje i mesece dokaza. To je prijavljeno policiji i novinama. Niko u mojoj porodici nije imao kontakt sa njim od 1976. godine. Nismo sigurni kako je pronašao grobnicu moje majke. Ali ovo potiče od problema od pre skoro 50 godina. Molite se za nas, hvala vam i molim vas podelite ovo!!! - stoji u objavi sina preminule.

Deca su za medije rekla da je do razvoda njihove majke i kivnog čoveka došlo nakon što je ona ostala trudna, a on navodno "nije želeo obaveze oko dece".

Video: Bizaran snimak iz marketa: Prodavac prilazi ženama i njuši im ispod suknji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA