≫ 

Živog muškarca poslali u mrtvačnicu greškom: Slučaj se istražuje, sve prijavio lekar

Istraga je još uvek u toku, a slučaj je dospeo u javnost kada su mediji objavili tvrdnje da je bolnica zatražila od lekara da izdaumrlicu za muškarca (55) na raniji datum u očiglednom pokušaju da se zataška incident

  • 0
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek Foto-ilustracija: Shutterstock

Pacijent koji je još uvek bio živ prebačen je u mrtvačnicu. Ovaj slučaj koji se i dalje istražuje, dogodio se u gradu Pertu u Australiji.

Slučaj je dospeo u javnost kada su mediji objavili tvrdnje da je bolnica zatražila od lekara da izda umrlicu za muškarca (55) na raniji datum u očiglednom pokušaju da se zataška incident.

Lekar je sve prijavio, a navodno i dao otkaz u bolnici.

- Nakon što je primio obaveštenje od lekara u bolnici Rokingem o smrti 55-godišnjeg muškarca, mrtvozornički sud je u ponedeljak, 3. oktobra, počeo da istražuje da li je reč o sumnjivom slučaju - rekla je portparolka, prenosi Guardian.

O slučaju je prvi pisao Business News koji je naveo da je pacijent koji je bio na palijativnoj nezi još uvek bio živ kada su ga stavili u mrtvačku kesu.

Lekar koji je sve prijavio navodno je otkrio svežu krv na bolničkoj haljini koju je pacijent nosio.

Čovekove su oči bile otvorene, ruke su promenile položaj, a kesa s telom bila je otvorena, navodi se u izveštaju.

Slučaj je komentarisala i opoziciona zastupnica Libi Metam, koja je rekla da su optužbe duboko uznemirujuće i zahtevaju temeljnu i transparentnu istragu.

Video: Da li je ovo vreme čuda ili samo vaskrsli alkholičar: Snimak čoveka koji se budi u mrtvačnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA