Ako kupite Huawei P9 Lite, na poklon dobijate ovo ČUDO koje će vam promeniti život (FOTO) (VIDEO)

Huawei A1 smart armband je pametna narukvica namenjena ljubiteljima fitnesa, ali i svima onima koji žele da žive zdravije

  • 7

Kompanija Huawei spremila je promotivnu akciju za sve kupce P9 Lite pametnog telefona. Naime, uz svaki kupljeni Huawei P9 Lite na poklon dobijate i A1 smart armband pametnu narukvicu.

Evo zašto je Huawei P9 Lite san svakog tinejdžera!

Huawei A1 smart armband je pametna narukvica namenjena ljubiteljima fitnesa, ali i svima onima koji žele da žive zdravije, s obzirom na to da inspiriše ljude da se bave sportom.

Ona će pratiti svaki vaš korak, da li hodate, trčite ili vežbate, broj utrošenih kalorija, san, a sve te informacije će prikazivati na posebnoj aplikaciji vašeg P9 Lite telefona. Pored toga, nećete morati da brinete ukoliko je slučajno pokvasite, jer je ova narukvica vodootporna.

Foto: Promo Foto: Promo

Propušteni pozivi i nepročitane poruke dok šetate gradom ili ste u prevozu su prošlost zahvaljujući maloj LED lampici i vibraciji, pomoću kojih će vas Huawei A1 armband upozoravati na pristigle poruke, pozive i ostale notifikacije koje stižu na vaš telefon.

Takođe, ovaj gedžet dolazi i sa UV senzorom koji će na telefonu izbaciti upozorenje kada je napolju veliki nivo zračenja.

Foto: Promo Foto: Promo

Još jedna prednost Huawei A1 smart band-a u odnosu na druge fitnes narukvice je i trajanje baterije, koje je na ovom gedžetu zaista impresivno. U "standby" režimu, baterija nove Huawei pametne narukvice izdržaće i do 28 dana, dok će pri intenzivnoj upotrebi izdržati 19 dana.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored toga što funkcioniše savršeno, Huawei A1 smart armband takođe izgleda veoma lepo i elegantno.

Narukvica dolazi u dve varijante, odnosno sa silikonskom i kožnom narukvicom. Takođe, dostupna je u nekoliko različitih boja - bela, crna, svetlo plava, roze, crvena, ljubičasta i braon.

Foto: Promo Foto: Promo

Više o ovoj akciji, ali i svim proizvodima kompanije Huawei, možete saznati na zvaničnom sajtu OVDE.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    30. septembar 2016 | 11:35

    I cena naravno paprena...za vecinu nas nedostizna....al'u svakom slucaju ko moze I zeli nek'izvoli..

  • Nole

    30. septembar 2016 | 18:31

    Ni telefon nije preskup mislim da mu je cena ispod 300 evra !

  • Dr.Haus

    30. septembar 2016 | 18:26

    Ускоро добијам P9 Lite на поклон,ускоро

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA