Zaradite 2.600 evra tako što ćete čekati u redu za novi iPhone (FOTO) (VIDEO)

Najviše ovakvih slučajeva zabeleženo je u Nemačkoj i Americi

  • 9

iPhone 7 će se u prodaji pojaviti 16. septembra, a ispred velikog broja Apple-ovih prodavnica nestrpljivi fanovi su danima unapred već napravili redove. Međutim, interesantan je podatak da ljudi plaćaju i do 2.600 evra da drugi umesto njih čekaju u redu za novi iPhone.

NOVI iOS JE STIGAO: Evo šta morate da znate pre nego što ga instalirate!

Najviše ovakvih slučajeva zabeleženo je u Nemačkoj i Americi, ali ovi prizori više nikoga ne bi trebalo da iznenade jer ih gledamo svake godine u septembru nakon predstavljanja novog iPhonea.

Ono što se može primetiti je da ti koji čekaju na telefon iz godine u godinu dolaze sa sve više šatora i sofisticiranijom kamping opremom.

Ipak, jedan fan je verovatno oborio rekord za najduže čekanje ispred Appleove prodavnice. On je svoj šator postavio već 25. avgusta, čak dve nedelje pre službenog predstavljanja iPhone-a 7.

Mobilni operater s Novog Zelanda dosetio se još originalnije ideje - prvih sto kupaca dobiće robote koji će im čuvati mesto u redu. 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA