NAJVEĆI VIZIONAR DANAŠNJICE POSTAO DEO TRAMPOVOG TIMA: Evo šta to znači za svet

- Amerika ima najinovativnije i najenergičnije kompanije na svetu, a direktori koji se danas pridružuju ovom forumu su najbolji u svojim poljima - izjavio je Donald Tramp

  • 2

Osnivač kompanija Tesla Motors i SpaceX, kao i tvorac čuvenog Tesla električnog automobil, Ilon Mask, postao je deo Trampove administracije, tačnije tima za poslovno savetovanje.

ON JE NASLEDNIK STIVA DŽOBSA: Otac ga je maltretirao, u školi su ga tukli, a danas SPASAVA SVET!

Pored Maska, deo Trampovog strateškog i političkog foruma čini će i generalni direktor Ubera, Travis Kalanik i Indra Noji, generalna direktorka kompanije Pepsi, piše "Newsweek".

- Amerika ima najinovativnije i najenergičnije kompanije na svetu, a direktori koji se danas pridružuju ovom forumu su najbolji u svojim poljima - izjavio je Donald Tramp.

Ova informacija objavljena je pre sastanka Donalda Trampa sa vođama američke tehnološke industrije u Trampovoj kuli u Njujorku koji je održan u sredu.

- Moja administracija će raditi zajedno sa privatnim sektorom kako bi pobošljala poslovnu klimu i kako bi učinila da kompanije otvaraju nova radna mesta širom Amerike - dodao je Tramp.

Pomenutom sastanku prisustvovali su i Tim Kuk, generalni direktor Apple-a, Džef Bezos osnivač Amazona i Leri Pejdž, jedan od osnivača Google-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haralampije

    15. decembar 2016 | 22:45

    Ma ja sam ubjedjena da Tramp bira prave ljude i da će sve,suprotno predvidjanjima,promijeniti na bolje.

  • Bane

    15. decembar 2016 | 19:49

    Nista bez biznisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA