Ovako izgledaju najsmešniji srpski domeni koje ćete videti na internetu!

Takmičenje "Smisli domen i osvoji gedžet!" sastojalo se u smišljanju zanimljivih, a još uvek slobodnih naziva .RS i/ili .СРБ domena, pogodnih za razvoj dobrih ideja za posao, život ili zabavu

  • 3

Online takmičenje za korisnike nacionalnih internet domena, pod nazivom "Smisli domen i osvoji gedžet!" završeno je 16. decembra, a svoje predloge prijavilo je preko 500 učesnika. Žiri Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) je na osnovu glasova posetilaca sajta smisli.domen.rs i glasova članova žirija, izabrao najkreativnije predloge.

Prvo mesto osvojio je Zoran Marić. Njegov naziv domena je "Internet prodaja okvira za naočare", a domen je "o-o.rs".

Drugo mesto osvojili su Sonja Todorović sa domenom "kultivisise.rs" i Mlađan Ristić sa "razmena.rs".

Jugoslava Lulić osvojila je treće mesto sa domenom "изразиседигитално.срб", a istu poziciju zauzeli su i Jan Farkaš sa "ukusdoma.rs" i Milan Stojković sa "barabar.rs".

Utešne nagrade dobili su Suzana Spasić, Sara Arva, Una Zabunov i Zvonko Gašparović. Njihovi domeni redom su: "beogradskimalipijac.rs", "pomahnitali-jednorog.rs", "ur.edu.rs" i "heliosssrbija.rs".

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: pcpress.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA