(S)LAGALICA: U kvizu se pojavio tačan odgovor PRE VREMENA! (VIDEO)

Opšta zbrka je nastala kad je postavljeno pitanje "Iz kog nemačkog grada je fudbalski klub Ajntraht?"

  • 33

U kvizu "Slagalica" na RTS-u desila se nesvakidašnja situacija, tokom igre "Ko zna, zna", kada je na ekranu ispisan tačan odgovor - pre vremena.

Na pitanje "Iz kog nemačkog grada je fudbalski klub Ajntraht?", takmičar koji se prvi javio odgovorio je "Frankfurt". nastao je muk jer je predviđen tačan odgovor u kompletu glasio "Frankfurt na Majni".

"Nevolja" je u tome što je taj odgovor ispisan - pre nego što je data šansa drugom takmičaru da odgovori. On je "poklon" iskoristio", međutim, nakon cele zbrke, rezultat na početku poslednje igre asocijacija pokazuje da je "pravda zadovoljena", odnosno, da je priznat prvi odgovor.

Velika je verovatnoća, naravno, da je režija "omanula", odnosno, da je došlo do tehničke greške.

Cela situacija delovala je prilično zbunjujuće i na voditeljku. Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    8. februar 2016 | 13:46

    Odgovor je odmah bio priznat i zato je izasao odgovor. Voditeljka je greskom dala sansu drugom takmicaru jer nije ispratila situaciju, inace sve ostalo je bilo regulatno.

  • MS

    8. februar 2016 | 14:37

    I u igri asociacije takmicar je odgovorio prvo prtljag a odmah zatim teret,sto mu je priznato kao tacan odgovor. Prtljag i teret nije isto a to je uticalo na krajnji rezultat.

  • Marko

    8. februar 2016 | 14:58

    Problem su voditeljke,stalno žure,požuruju takmičare ne daju im vremena da se ponašaju kao normalni ljudi da se opuste.Stalna borba za vremenom !Tako je to u svim emisijama,čak i u Dnevniku 2.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA