UZBUDILA SE: Simonida liže golog manekena! (VIDEO)

Pevačica se izgleda previše opustila pred kamerama, te je počela da Vukotića mazi po grudima i liže njegov zategnuti stomak, dok su se zaprepašćeni "farmeri" valjali od smeha

  • 2

SEVAJU VARNICE! Samo nekoliko dana od početka pete sezone "Farme" takmičari su počeli da razmenjuju nežnosti, odnosno strasti, te je internet senzacija Simonida "zabalavila" kada je ugledala golog menekena Marka Vukotića, i počela da ga opipava i liže po zategnutom seksi stomaku.

Sasvim običan razgovor "farmera" preiknuo je šokantni vrisak Simonide koja nije mogla da se suzdrži kada je ugledala zgodnog manekena kako šeta kroz kuću potpuno bez odeće, da bi se ubrzo prepustila strastima i ne mareći za kamere počela da ga mazi po grudima i da jezikom prelazi preko njegovih pločica na stomaku, na opšte zaprepašćenje ostalih takmičara.

Nesumnjivo je da su pevačici sve gledateljke pozavidele što se domogla mišićavog dase, mada nije poznato kako će na to zapravo reagovati Simonidin suprug, koji je sve to ispratio na malim ekranima.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA