JELENA GOLUBOVIĆ: Isidora Bjelica je izmislila tumor zbog para, lopov jedan!

- Kada je ona za moju prijateljicu Isidoru Bjelicu izgovorila: "Izmislila je rak da bi uzela novac, i ona sada boga pitaj, možda ubira novac od te svoje izmišljotine, da bi vratila dugove, lopov jedan", ja sam se izbezumila - ispričala je Miss Svetlana Jeleni Jovanović

  • 8

NOVE OPTUŽBE! Farmerka Jelena Golubović ne prestaje da puni medijski prostor novim ispadima i kontroverznim izjvama, te je nakon trvdnji o navodnoj kriminalnoj prošlosti oca Jelene Karleuše, glumica optužila spisateljicu Isidoru Bjelicu da je tumor jajnika, koji je nedavno operisala, zapravo iznislila kako bi zaradila.

Nekadašnja Miss Jugoslavije, Svetlana, požalila se "Zvezdi Granda" Jeleni Jovanović kako je Golubovićeva rekla da je Isidora slagala javnost da ima rak, kako bi uzela novac.

Miss Svetlana je, čuvši to, ostala šokirana i odmah je stala u odbranu spisateljice, koja se tek nedavno oporavila od teške bolesti.

- Kada je ona za moju prijateljicu Isidoru Bjelicu izgovorila: "Izmislila je rak da bi uzela novac, i ona sada boga pitaj, možda ubira novac od te svoje izmišljotine, da bi vratila dugove, lopov jedan", ja sam se izbezumila - prepričala je nekadašnja misica Jovanovićevoj.

- Umesto da ćuti, ona (Jelena Golubović, prim. auto.) ide i govori da je Isidora sigurno to izmislila. Znaš šta, niti je žena ovde, niti može da se brani, a sto odsto sam sigurna da je mene neko tako opljuvao negde tamo gde nisam ja, da bi me Bjelica branila - rekla je Svetlana ljutito.

(J. J./Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UROŠ

    8. septembar 2013 | 16:55

    GOLUBOVIĆKI HITNO DA SE POMOGNE U PSIHIJATRIJSKOJ USTANOVI. NJENO ZDRAVSTVENO STANJE NIJE SMEŠNO VEĆ OZBILJNO I ZABRINJAVAJUĆE.

  • Lykke

    8. septembar 2013 | 17:04

    ako neki psihijatar gleda Farmu sigurno već može da postavi dijagnozu za Jelenu Golubović. ne verujem da je neka mistika.

  • Minx

    8. septembar 2013 | 19:32

    koliko si lud od nula do Jelena Golubović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA