MILAN STANKOVIĆ: Bio sam zavisnik od telefonskog seksa, kresnuo bih Majli Sajrus! (VIDEO)

- Nikada mi se nije sviđao taj hotlajn, oduvek sam imao problem s njim i s telefonskim računima kada sam bio mali. Taj hot je znao da se oduži, da traje i da udari po džepu - kroz smeh kaže pevač i navodi da bi uvek izabrao ljubav pre karijere

  • 5

Pevač Milan Stanković bio je gost na Radio Pingvinu i tom prilikom otkrio slušaocima da je ranije obožavao telefonski seks, odnosno hotlajn, kao i da bi snimio duet sa Cecom. Milan navodi da bi se uvek pre odlučio za Gorana Bregovića i "Evroviziju", nego Sašu Popovića i "Zvezde Granda". Pevač je pobornik seksa na čudnim mestima, a kvalitetan odnos bi trebalo da traje od 15 minuta pa nadalje...

Na pitanje voditelja da li je nekad odgovarao na hotlajn pitanja, Milan kaže da ga je ova akcija često "udarila po džepu".

- Nikada mi se nije sviđao taj hotlajn, oduvek sam imao problem s njim i s telefonskim računima kada sam bio mali. Taj hot je znao da se oduži da traje i da udari po džepu - kroz smeh kaže pevač, i navodi da bi uvek izabrao ljubav pre karijere.

Kao što se već pretpostavljalo, Milan je u programu potvrdio da je nova pesma "Od mene se odvikavaj" posvećena Radi Manojlović.

Stanković priznaje da je bilo flertovanja na nastupima, ali nije želeo više da govori o tome. Jedan gledalac je pitao da li bi izabrao "Evroviziju" ili "Zvezde Granda".

- Zar se to može porediti. Izabrao bih najgledaniji šou na svetu, a to je Evrovizija. Ako slušate domaću propagandu, možda vas i ubede u to da su "Zvezde Granda" najgledanije - rekao je Milan i između Gorana Bregovića i Saše Popovića izabrao Gorana.

Najzanimljiviji odgovor je dao na pitanje s kojom stranom zvezdom bi vodio ljubav.

Majli Sajrus, trenutno mi se ona najviše sviđa.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konan

    17. septembar 2013 | 12:55

    Pa kad Majli liči na dečkića.

  • ddd

    17. septembar 2013 | 13:40

    Neverovatno ....!!!! Te tvoje "fanove " kako ih nazivas imas jer si im se predstavio na takmicenju Zvezda Granda! Prvi covek Granda te je poslao na Evroviziju .... Mali ti si nezahvalan i pun sebe , visoko letis a takvi padaju najstrasnije.... A da ponovo ces na Evroviziju ali posle mene , znaci NIKAD !

  • Aleksandra

    17. septembar 2013 | 18:44

    Nije da ga nesto gotovim antipatican ki je ali svaka cast samo furaj svoj stil zato si stigo dotle gde si stigo, neke bodes u oci i iritiras a drugi te gotove samo tako sec da opstanes ! "Drukčiji od drugih "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA