Natali Kol 5. novembra u "Areni" (VIDEO)

Pevačica koja se proslavila hitovima "Unforgettable", "This Will Be (An Everlasting Love)" i "When I Fall In Love" prvi put će nastupiti u Srbiji

  • 0

Natali Kol, ćerka legendarnog pevača Net King Kola, nastupiće 5. novembra u "Kombank Areni", a na svom prvom nastupu u Srbiji, američka pevačica će izvesti i velike hitove "Unforgettable", "This Will Be (An Everlasting Love)" i "When I Fall In Love".

Natali koja je rođena 1950. karijeru je započela je karijeru početkom sedamdesetih a od 1976. do 2009. osvojila je devet "Grammy" nagrada, uključujući i za najboljeg ženskog R&B izvođača ("This Will Be," 1976), album godine ("Unforgettable...With Love", 1992) i najbolji tradicionalni vokalni pop album ("Still Unforgettable", 2009).

Svoj put ka zvezdama započela je 1975. godine, objavljivanjem debi albuma "Inseparable", koji joj je doneo singl broj jedan na top-listama "This Will Be (An Everlasting Love)", a do 1987. objavila je još pet albuma sa kojih su skinuti veliki hitovi "Our Love", "I've Got Love on My Mind", "Jump Start", "I Live for Your Love," i "Over You".

Povratnički album "Unforgettable...With Love" iz 1991. vraća je na velika vrata svetske muzičke scene, a ploča na kojoj je Natali otpevala obrade velikih hitova svog oca je prodat u više od 14 miliona kopija.

Nakon petogodišnje pauze, Natali Kol je u junu objavila album na španskom jeziku "Natalie Cole En Español", na kojem je sarađivala sa Andreom Bočelijem i Arturom Sandovalom. 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA