STRAVIČNO: Snimak pogibije Pola Vokera! (VIDEO)

Scenu "poršea" u plamenu snimili su slučajni prolaznici, koji su počeli da beže sa mesta nesreće u strahu od eksplozije

  • 34

Holivudski glumac Pol Voker, koji se proslavio ulogom u akcionom filmu "Paklene ulice", poginuo je juče u teškoj saobraćajki, a snimak sa mesta nesreće osvanuo je na internetu!

"Porše" koji je vozio glumčev prijatelj zakucao se u stub uličnog osvetljenja i ekspodirao, a potresnu scenu automobila u plamenu snimili su slučajni prolaznici, koji su počeli da beže u strahu od eksplozije.

Pol je pre nesreće učestvovao na dobrotvornoj priredbi svoje humanitarne organizacije "Reach Out WorldWide", nakon čega su se on i njegov prijatelj uputili na probnu vožnju novim "poršeom". Zbog velike brzine vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s puta i udario u drvo.

Pogledajte video-snimak sa mesta nesreće:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    1. decembar 2013 | 16:51

    katastofa, nadam se samo da nije ziv goreo. da je bilo brzo.

  • Milan

    1. decembar 2013 | 17:18

    Pošto prolaznici verovatno nisu čuli zapomaganje i jaukanje. A i vidi se da je već uništen auto, to je već znak da je eksplodirao. Nisam poznavao Paul-a ali volim njegove filmove i gledao sam par intervjua i lik je bio sasvim normalan i harizmatičan. Ne znam zašto je mene ovo tako jako potreslo. Da li zbog tog prizora i snimka. Tužan dan :/ Počivaj u miru.

  • Angie

    1. decembar 2013 | 16:55

    Strasno :( zao mi ga:( R.I.P.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA