Trbušne plesačice pomamile farmere, Jelena se uvijala sa njima! (VIDEO)

Sa razgloićenim igračicama najpre je zaplesao Ekrem, dok su ostali farmeri blenuli u njih dok su "mešale" guzom i grudima, a potom je sa njima izazovno počela da igra i Jelena Jovanović

  • 3

Farmeri su konačno dočekali žurku da se malo opuste i prepuste alkoholu, a Zadruga se ovog petka postarala da takmičare uzdrma i seksi trbušnim plesačicama, koje su se pred njima erotično uvijale, te mnogima nije bilo svejedno, budući da su skoro 100 dana izolovani i bez seksa!

Sa razgloićenim igračicama najpre je zaplesao Ekrem, dok su ostali farmeri blenuli u njih dok su "mešale" guzom i grudima, a potom je sa njima izazovno počela da igra i Jelena Jovanović, koja je oponašala njihove seksi pokrete, a ubrzo im se na podijumu pridružila i Simonida.

Osim nji, farmere, ali i publiku kraj malih ekrana zabavljali su i pevači Halid Muslimović, Sinan Sakić, Bata Zdravković i Jelena Gerbec, koji su kao i svakog petka do sitinih sati pevali i lumpovali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • garava bosanka

    14. decembar 2013 | 11:25

    Ja sam trbušna plesačica i mogu reći da ove pojma nemaju. Neka dođu kod mene na obuku pa će u buduće publici na njihovim nastupima vilica da spane.

  • Ana na na na na

    14. decembar 2013 | 13:38

    Ne razumeme se, ali verujem da moze mnogo bolje. Mada, njima nije ni bilo do plesa nego do polugolih zena...

  • fcb pgb

    15. decembar 2013 | 14:33

    a sto je smrsala ova sa. farme kad dodje kuci nece je poznat aaaa cerajte ljudi tu pokretnu g...aru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA