≫ 

Krava u prikolici kod Užica upropastila šoferku automobila koji je išao iza (VIDEO)

Jedan vozač umalo dobio srčani udar za volanom

  • 18

Nijedan automobil nije dovoljno moćan pred zlatiborskom kravom, ako ova usred saobraćaja oseti zov prirode. Tako je jedan vozač umalo dobio srčani udar za volanom, kada je na njegovu šoferšajbnu vetar naneo urin šarulje, koja se vozila u prikolici ispred.

- Piša, piša, pazi, po kolima - rekla je žena suvozač.

- Snimaj, snimaj, pa je*aću ti mater, u dečju prikolicu, najmanju. I vozi kravu u prikolici i krava piša iz prikolice. Pa ne mogu da verujem šta mi je uradila od šoferke - urlao je vozač, dok se sa njegovih kola cedila žuta tekućina.

Video se ubrzo pojavio na lokalnom portalu "Užice oglasna tabla", vozač u komentarima dodao da je ova vožnja utroje trajala 29 kilometara.

Njegova reakcija i nonšalantost životinje, koja se sve vreme gordo vozila u svojoj minijaturnoj prikolici, kao da je oslobodila Užice, izazvali su salvu smeha kod Era.

A svi su odreda stali na stranu krave, odnosno njenog vlasnika.

Ako neko pita, krava se nije nimalo potresla Foto: Pixabay

- Druže, treba da držiš propisno odstojanje od vozila, pa nećeš imati problema.

-  Da li je moguće, neki kao da su s Marsa pali, piške kolonjsku i kake eurokrem? Čovek nije imao bolji izbor i koristi ono što ima pri ruci, šta će, ljudi se snalaze kako znaju i umiju i kako mogu! Da je imao bolji prevoz, sigurno bi ga iskoristio. A vi silni dušebrižnici i lelemudi, što u "savremeno doba"osuđujete ljude koji se dovijaju da prežive, pritom, naravno ne ugrožavajući nikoga, radite nešto pametnije i korisnije - rekao je drugi.

Držali smo odstojanje, samo smo kamerom približili, da bi se bolje videla registracija seljačine ispred. Ne seljaka u opanke, protiv kojih nemam ništa, nego u glavu. Kakav je to mozak kad na prikolicu igračku stavi živo biće i to kravu koja je veća od nje? A vi policajci, njih treba da kažnjavate, a ne nas, jer mi nismo prekršili propis odstojanja dva vozila u saobraćaju - napisao je navodni vozač, vlasnik ovog snimka.

VIDEO: Pitanje je trenutka kada će proklizati i „poljubiti“ balegu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Brana

    17. mart 2019 | 23:23

    Veci su seljibwri ovo dvoje sto voze iza krave i gundjaju,bolidi...

  • markan

    17. mart 2019 | 23:42

    bravo za kravu usrbiji ljdi vrse nuzdu gde stignu jadna zivotinja mozda je vec pretvorena u prsut i sudzuk

  • Vuk

    18. mart 2019 | 07:12

    Jedino mi je zao sto niste bili sa kabrioletom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA