• 2
 ≫ 

Koji je ljubimac dobar za svaki horoskopski znak: Za Blizance papagaj, za Lavove mačka, a za Vage...

 ≫ 

Oduvek ste želeli papagaja, ali niste bili sigurni da li je on savršen izbor za vas. Kako ne biste mozgali previše, vaš horoskopski znak će vam pomoći da lako odaberete ljubimca.

  • 2
devojka, mačka

Foto: Pixabay

Kućni ljubimci obogaćuju naš život na više načina. Kad vodite računa i volite drugo stvorenje, radite nešto dobro za sebe. Kada šetamo naše pse, poboljšavamo svoje zdravlje. Kada mazimo naše mačke, oslobađamo se stresa.

Postoji mnogo različitih vrsta kućnih ljubimaca i može biti veoma teško odlučiti se samo za jednog. Na vašu sreću, vaš horoskopski znak vam može pomoći da pronađete savršenog ljubimca.

 

Ovan (21. mart – 19.april)

Najbolji kućni ljubimac za Ovna je bostonski terijer. Ovnovima je potreban kućni ljubimac koji će odgovarati njihovoj živahnoj energiji, a to je upravo ovaj mali terijer. Spreman je na pokret kad i vi.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Moto ovog znaka je „sporo i postojano“, upravo iz tog razloga, kornjača je logičan izbor za ovaj znak.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci mogu ostvariti komunikaciju sa bilo kim, pa je njihov savršen kućni ljubimac papagaj koji govori.

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Rak je brižan odgajivač, pa zašto ne bi usvojio ljubimca sa specijalnim potrebama? Imaće nešto na šta će usmeriti pažnju i konačno će dobiti ljubav kakvu zaslužuje.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Budući da su lavovi odvažni i snažni, treba im snažna mačka kao kućni ljubimac. Serval je pravi izbor za njih. Ova divlja mačka dolazi iz Afrike, nije klasična kućna mačka, ali je odličan ljubimac koji prede, šišti i mjauče.

 

Devica ( 23. avgust – 22. septembar)

Device su praktične i veoma fokusirane na detalje. Odličan ljubimac za ovaj znak bi bila lasica. Ona je mirna, prijateljski nastrojena, inteligentna i savršena je prijateljica.

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage veoma teško donose odluke. Upravo iz tih razloga, za ovaj znak je najbolje da imaju od svake vrste po jednog ljubimca.

 

Škorpija (23. oktobar – 23. novembar)

Škorpija bi najviše volela da ima zmiju za kućnog ljubimca. Zmije su tajnovite i nepredvidive, baš kao i osobe rođene u znaku Škorpije.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci su divlji i slobodni, zbog toga je konj najbolje rešenje za ovaj znak. Nadamo se da ova životinja može da parira energiji svog vlasnika.

 

Jarac (22. decembar -19. januar)

Jarčevi su praktični i zato je pas odličan izbor ljubimca za ovaj znak. Akita bi bila dobar izbor, jer je dostojanstvena, hrabra i odana rasa psa.

 

Vodolija(20. januar – 18. februar)

Vodolije su zaluđenici za tehniku, pa bi im najviše odgovarao hrčak. Vodolija bi obezbedila svom ljubimcu super kavez sa cevima, točkovima i raznim senzorima.

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe su ekstremni sanjari i veoma su zaboravni. Za ovaj znak idealni ljubimci su ribe. Oni će uživati u gledanju akvarijuma, a ako zaborave da nahrane svoje ljubimce, nema problema. Ribe mogu da prežive i do nedelju dana bez hrane.

K.B.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    17. januar 2020. | 16:21

    A de nađoše lasicu u devici, pa to je hrah i reći a kamoli spojiti taj znak sa lasicom, pa on ih nevoli ni na dve noge a kamo li četiri, gkupost koju sam pročitala.

  • Тодорић

    17. januar 2020. | 23:58

    Већина Водолија има псе,бар неколико...