Da li je ova mačka novi Grampi? (FOTO)

Možda su dalji rođaci, možda je samo slučajnost, ali sličnost između ove dve mace je svakako neosporiva

  • 0
Grumpy Cat Foto: Printscreen/YouTube/Grunge

Grampi (eng. Grumpy Cat) je svojevremeno bila najpoznatija mačka na internetu. Tome svedoče i brojni mimovi posvećeni maci mrzovoljnog izgleda koji su obeležili proteklu deceniju. Nažalost, Grampi je uginuo 2019. i za sobom ostavio prazninu u svetu virtuelne pop kulture.

Bilo je maca koje su od tada pretendovale da preuzmu ovu laskavu titulu, ali nijedna nije istinski podsećala na Grampija. Do sada.

Izgleda da smo, ipak, pronašli njegovu naslednicu. Maca iz Tajvana po imenu Mjau Mjau poseduje neodoljivo nadureno lice, koje ljudi širom sveta polako počinju da primećuju.

Dostojanstvenu Mjau Mjau je usvojila njena vlasnica, Kler, dok je skoro bila mače.

- Ugledala sam je u jednom pet šopu. Bivši vlasnici su je napustili iz nepoznatog razloga. Imala je 10 meseci u tom trenutku, pa smo je moj mlađi brat i ja odveli kući. Ona je postala moja prva mačka - priča Kler.

Ona ističe da je Mjau Mjau vrlo ljupko stvorenje, uprkos namrgođenom izgledu, i da je svako jutro masira šapicama, kako bi je probudila.

Mjau Mjau su poredili i sa Betmenom, zbog tamne dlake oko očiju, koja odaje utisak maske čuvenog superheroja, a njena vlasnica joj je jednom prilikom, čak, obukla kostim princeze, jer je u njenim očima maca uvek nežna, a ne mrzovoljna (UNILAD).

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA