• 2
 ≫ 

Ova kuca ima frizuru za kojom mnoge žene maštaju: Zvezda je Instagrama i poznati model

 ≫ 

Proizvođači igračaka za pse i ogrlica se prosto utrkuju da Finli bude njihovo zaštitno lice

  • 2

Špringer španijel Finli ima frizuru kakvu mnoge žene žele, a ne mora da potroši bogatstvo da bi ove fensi lokne krasile njegovu glavu. Finli je, naime, rođena sa ćubicom na glavi, koja sada, kako je porasla izgleda kao da je Finli upravo išao kod frizera da radi mokre lokne.

Zbog svog neobičnog stajlinga ovaj Špringer španijel postao je zvezda Instagrama, koji već broji više od 12.000 folovera. Njegova vlasnica Rebeka kaže da Finlija šiša jednom u šest meseci, ali da ga svakodnevno češljaju kako se loknice na bi umrsile.

- Jednostavno je takav rođen. Imao je tu ćubicu kao štene i kako je Finli rastao, tako je rasla i ta ćubica i sada izgleda kao da ga vodimo svaki dan kod firzera - kaže Rebeka.

 

 
 
 
View this post on Instagram

It's the soggy ear time of year🙈 • 🏷️BRAND REP CODES: 'FINN10' for 10% off; @beadsbraidsknots @lunas.loft @woofsandwhiskersuk @silverbird_keepsakes @harrisoncropperinteriors • • #autumnfeels #soggyears #soggyspaniel #beadsbraidsknots #supportsmallbusinesses #supporthandmadebusinesses #paracord #biothane #autumn #autumnleaves #spanielsofinstagram #betterhairthanboris #springerspaniel #gorgeousboy #finleythespringer #Finn #somuchlove #handsome #poser #borntomodelA post shared by Finn, creator of hair envy💁 (@finleythespringer) on

 

 

Vlasnica kaže da su apsolutno svi oduševljeni Finlijevom frizurom i da je stalno zaustavljaju na ulici.

 

 

 

- Kažu da izgleda kao rok zvezda, a Finli prosto obožava pažnju. Neki su čak govorili da liči na Brajana Meja, ali i Džona Lenona - kaže Rebeka i otkriva da nema ko se na ulici ne okreće sa njima.

 

 

 

Naravno, neobičan Finlijev izgled napravio je od njega manekena, pa se brojne kompanije utrkuju čije proizvode će da predstavlja. Zaštitno je lice igračaka za keriće, ali reklamira i ogrlice, povoce, čak i kesice za skupljanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. februar 2020. | 17:11

    Ovakvu frizuru je jedno vreme nosio i Era Ojdanic,😉

  • Dora

    21. februar 2020. | 23:41

    Naravno da će se za psom okretati na ulici kada su njegovu ćubicu posvetljavali u frizerskom salonu.