• 0
 ≫ 

Breskvica je buckasta mačka čija je nova frizura nasmejala ceo Internet

 ≫ 

Vlasnici često misle da rade najbolje za svoje ljubimce, ali je ustvari obrnuto

  • 0

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Peaches (@peaches.fat.cat) on

Mačku Breskvicu iz prihvatilišta usvojio je jedan stariji bračni par, koji joj ispunjavao sve želje, možda i više nego što je trebalo. Breskvica je rapidno počela da dobija na težini. Što je više jela, postajala je gojaznija, pa joj je obavljanje jednostavnih zadataka postalo preteško. Na primer, nije mogla sama da sprovodi higijenu, pogotovo kad je u pitanju omrsivanje dlake oko zadnjice.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Peaches (@peaches.fat.cat) on

Nova porodica i nov život

Njeni vlasnici suočili su se sa surovom realnošću: jednostavno su previše stari da bi se brinuli o Breskvici. Odlučili su da je daju snajki Krisi Higinson Barnabi, čija je misija bila da pomogne mački da izgubi višak kilograma.

Za drastične promene trebaće malo vremena, ali neki problemi su morali odmah da se reše. Krisi je odvela Breskvicu kod veterinara, koji ju je savetovao da odvede mačku na specijano šišanje, kako bi sprečila probleme, koje takvo krzno dodatno može da napravi - prenosi Wamiz.

Iznenađujući novi izgled

Na kraju, Breskvica se ošišala i cela Internet zajednica smatra da je pobednica u takmičenju za najgoru frizuru ikada. Krisi nije mogla da prestane da se smeje kada je videla nagu zadnjicu svoje mačke, ali Breskvici uopšte smeta nova frizura.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Peaches (@peaches.fat.cat) on

Srećan put do vitke linije, Breskvice.

Video: Toliko si debela da ne samo što nećeš jesti, nego ćeš i da treniraš!

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari