• 0
 ≫ 

Napušteno mače sa neobičnom šarom: Njuškica u koju ćete se zaljubiti

 ≫ 

Korisnik Tvitera odmah se zaljubio u njega, pa je podelio njegove fotografije sa celim svetom

  • 0

Neodoljivo mače koje na nosu ima šaru koja podseća na crnu mačku postalo je popularno na društvenim mrežama nakon što ga je korisnik Tvitera uočio pored puta. Na prvi pogled ono je izgledalo kao i svi drugi mačići, a onda je primetio da na nosu ima posebno obeležje, piše Daily Star.

Izdaleka je ova šara ličila na brkove, a izbliza se jasno vidi da podseća na mačku crne boje.

Korisnik društvene mreže koji je objavio dve fotografije ovog mačeta, a koji piše pod nadimkom TOKAITRICK_bot, kaže da je odmah primetio da se ono razlikuje od ostalih mačaka s kojima je bilo u grupi.

Na nosu se jasno vidi silueta mačke sa glavom i ušima, što je oduševilo mnogo korisnike Tvitera, koji su ispisali više od 100 komentara ispo dobjavljenih fotografija. Ova objava podeljena je skoro 50.000 puta i sakupila je više od 96.000 lajkova.

Jedan od korisnika napisao je da ga ovo mače podseća na Adolfa Hitlera jer ima brkove koji liče na njegove, dok je drugi korisnik istakao da je ono „najneverovatnije biće koje je video“.

Objava je zapravo stara više od dve godine, a ovaj korisnik Tvitera odlučio je na kraju da usvoji ovo mače i sada redovno objavljuje njegove fotografije, ne prestajući da oduševljava one koji ga prate na pomenutoj društvenoj mreži.

Video: Da li je ovo najpametnija maca na svetu: Rame uz rame sa dečakom (3) izvodi zahtevne trikove

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari