≫ 

Svi treba da znaju šta drugarstvo znači: Napušteno mače pronašlo spas pored ogromnog prijatelja

Razlike nisu prepreka prijateljstvu

  • 0

Dok je šetala imanjem u Pensilvaniji, Morgan Mekenzi je čula tužno zapomaganje iz šupljeg debla. Prišla je drvetu i ugledala tek rođeno i nezaštićeno mače. Želela je da mu pomogne, ali je brzo odustala. Verovala je da će se majka vratiti kod njega i ostavila mladunče na mestu gde ga je našla.

Dok je mrak padao pomislila je na nezaštićeno mače i odlučila da opet prošeta do stabla. Mladunče je ostalo na istom mestu gde ga videla tokom dana. Shvatila je da se majka neće vratiti i odnela mače svojoj kući.

- Mrak je padao, a mi smo želeli da vidimo da li je mače na sigurnom. Kada smo došli i dalje se čulo tužno mjaukanje. Bilo mi je drago što smo je poneli sa sobom, jer verovatno ne bi preživela. Imala je samo dan ili dva. Bila je slepa, sama i nezaštićena - objašnjava Morgan.

Mače je bilo toliko malo da je moglo stati u džep. Dobila je ime Poli, po malim lutkama iz kutije Polly Pocket. Buve su preplavile njeno krzno, pa je Morgan odlučila da je okupa u umivaoniku. Tada je dvanaestogodišnji labrador Pakston došao da vidi šta se događa i rodilo se veliko prijateljstvo, piše Dodo.

- Pakston je upoznao Poli odmah posle kupanja. Brzo je zavoleo i čistio Poli posle svakog hranjenja flašicom. Tokom prvih nedelja hranila se isključivo pomoću cucle - objašnjava Morgan.

 
 
 
View this post on Instagram
❤️❤️❤️❤️A post shared by Polly And Paxton (@pollyandpax) on

Brzo su postali nerazdvojni, a Pakston se brinuo o Poli kao je reč o njegovom mladuncu.

- Stajala je mirno kako bi čula Pakstonove korake. Uvek ga je tražila, kada bi osetila da je blizu. Poli verovatno misli da je sve ovo normalno. i još uvek nije shvatila da je Pakston pas - navodi Morgan.

Poli i Pakster su nerazdvojni, a najveći deo dana provode zajedno - miluju se na kauču, igraju se ili jedu. Njihovo prijateljstvo je jedna od najlepših priča iz sveta kućnih ljubimaca.

 
 
 
View this post on Instagram
Today has been exhausting. Let’s snuggle about it 🐶🐱A post shared by Polly And Paxton (@pollyandpax) on

Video: Kraljica govedarica i puma drugarica: Pogedajte ko je vođa ovog čopora mačaka

(N. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA