• 1
 ≫ 

Mic po mic i biću čist: Novorođeno mače tek uči kako da se čisti, mada mu ne polazi za rukom

 ≫ 

Njegova starateljka je na svom Instagram nalogu objavila snimak koji će vam istopiti srce

  • 1

Sindi Kongdon iz SAD je predana starateljka mačaka kojima je potreban topao dom i neko ko će ih bezuslovno voleti. Odnedavno ona brine o tek novorođenom mačetu zvanom Džek, koji je naprosto neodoljiv. Pomalo podseća na sićušnog belog medveda i brzo raste.

 
 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
We called this meeting to discuss how much you’ve been posting about Bennett 😼Објава коју дели Cindy in Seattle (@foster_kittens) дана

Tako je nedavno Sindi držala Džeka u ruci, mazeći ga, kada je mališan počeo da se čisti po prvi put. Naravno, nije mu baš pošlo za rukom, jer nikada pre to nije radio, a uskoro se i umorio, pa je zadremao usred „kupke” (The Dodo).

 
 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Just blessing your eyesОбјава коју дели Cindy in Seattle (@foster_kittens) дана

Njegova starateljka je na svom Instagram nalogu objavila snimak koji će vam istopiti srce, a u opisu je pozvala pratioce da udome ljubimca, poručiviši im da mnogi mačići, baš kao i Džek, traže nekoga ko će ih držati dok grickaju svoje nožice i istežu svoje stomačiće.

Video: Kad lovac postane plen! Mačke merkale ribu, pa pobegle kad je skočila na njih

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari