• 2
 ≫ 

Mačak Ahil je pravi mali imitator: On svaki dan pere zube zajedno sa svojom vlasnicom

 ≫ 

Ponekad ljubimci zaista liče na svoje vlasnike

  • 2

Neki ljudi mogu reći da je Ahil pravi mali imitator, ali dvogodišnji mačak zna da ne postoji bolji učitelj od njegove vlasnice, Stefani Isidro. Pored mnogih čudnih osobina koje Ahil ima, on prosto obožava da pere zube. Od kad je bio malo mače, ustajao bi svakog jutra u pet, pratio bi svoju vlasnicu u kupatilo i gledao je dok pere zube.

Nedugo zatim, Stefani je kupila dodatne četkice za svoje sestre koje joj često dolaze u posetu i stavila ih je u držač pored lavaboa. Kada ih je Ahil primetio, odlučio je da se pridruži svojoj vlasnici i da on pokuša da pere zube - prenosi The Dodo.

- Ustala sam i otišla da operem zube kao i svaki dan. Tada sam primetila da me Ahil imitira i da pere zube sestrinom četkicom. U početku mi je to bilo grozno, ali počeo je da to radi često, pa sam shvatila koliko je on zaista genijalan – istakla je Isidro.

Foto:Facebook/Stephanie Isidro

Dok većina životinja mrzi da pere zube, Ahil ne može da dočeka jutro da obavi ritual sa svojom vlasnicom.

-Počela sam da specijalno za njega ostavljam četkicu u držaču. Imala sam mnogo ljubimaca u svom životu, ali nikada nisam videla ništa slično. Ako mu dozvolim da i uveče uđe u kupatilo, on i tada pere zube. Oralna higijena mu je top! – istakla je Isidro.

Ahil misli da je čovek i njegov imitatorski stav se ne završava sa četkicom za zube. Stefani tvrdi da njen mačak spava u sličnoj pozi kao i ona. Za Isidra, imitacija je definitivno najiskrenija forma laskanja.

Video: Ova mačka je toliki namćor da je i boravak na plaži čini mrzovoljnom

K.B.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari