≫ 

Pas je napravio štetu koja je spasila život njegovoj vlasnici: Sprečio gazdaricu da ode u Vuhan

Iako je, najpre, verovatno bila besna, ova žena svom ljubimcu sada mnogo duguje

  • 1
Pas

Foto: Printskrin/Facebook/ 金毛愛旅行の視角

Svaki vlasnik psa sasvim sigurno zna da će oni nekada više voditi računa o vama nego što vi brinete sami za sebe, kao i to da psi vole da žvaću stvari, piše Brainberries. Vrlo je retka prilika da se ova dva, veoma različita, ponašanja prepliću, ali to se dogodilo jednoj ženi sa Tajvana.

Dok svet zadržava dah kako bi video kako se korona virus razvija svetom, jedan poseban pas spasio je svoju vlasnicu i sprečio je da otputuje na mesto sa kog je virus i potekao.

A kako je pas to uradio? Pa, on je odlučio da je savršena igračka za žvakanje tih dana, pasoš njegove gazdarice. Zato što joj je pas pojeo pasoš, ona nije mogla da otputuje u Vuhan kako je, prvobitno, planirala. Nekoliko dana kasnije stigli su prvi izveštaji o koronavirusu.

Pas, koji se zove Kimi, možda je spasao život svoje gazdarice na načine koje ona čak nije mogla ni da predvidi. Koronavirusom se veoma brzo u Kini zarazilo na hiljade ljudi, a umrlo je njih stotine.

Kina preduzima ekstremne mere kako bi sprečila da se koronavirus brže širi, a osim tamo, virus je dijagnostikovan širom sveta i zaraženo je više od 720.000 ljudi, a više od 33.800 je umrlo. Čini se kako “Kovid-19” neće proći tako brzo, ali vlasnica ovog psa neće biti jedna od žrtava.

Ukoliko ste tražili još razloga za to zašto su psi savršeni, sada možete reći da oni, bukvalno mogu spašavati živote na neočekivane načine.

Video: Hiljadu nijansi karantina, ovo su samo neki od načina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • panic

    30. mart 2020 | 08:39

    to je pisalo i pre nekoliko godina mislim da je putovanje avionom bilo tada sada samo malo izmenjeno kao i filmovi kada se snimaju isti film u nekoliko verzija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA