• 2
 ≫ 

Dobili sasvim neobičnog ljubimca: Omacila mače sa dva lica, vlasnici kažu da imaju novu bebu

 ≫ 

"Bili smo šokirani. Čudno je izgledalo"

  • 2

- Moja je supruga otišla da vidi jesu li dobro i pronašla pet mačića s po jednim licem i ovo s dva - rekao je vlasnik BJ King o svom neobičnom kućnom ljubimcu o kom se sada intenzivno brine.

Porodica King iz Oregona dobila je nove mačiće. Njihova mačka se omacila i na svet donela šest mačića među kojima i jedno sa dva lica. Nazvali su ga Biscuits and Gravy (keks i sos). 

Preslatko mače rodilo se u sredu s dva nosa, dva para očiju i dvoja usta. Njegova mama Kinli, kao i ostalih pet mačića, potpuno su zdravi.

- Moja je supruga otišla da vidi jesu li dobro i pronašla pet mačića s po jednim licem i ovo s dva - rekao je vlasnik BJ King CNN-u.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Biscuitsandgravy (@biscuits_andgravy) on

- Bili smo šokirani. Čudno je izgledalo. Nismo baš puno razmišljali dok kasnije u toku dana nismo shvatili da je to zapravo retkost - rekao je.

Mačke s dva lica ili "Janus" mačke, nazvane po rimskom bogu Janus, koji je opisan sa dva lica, jedno koje gleda u prošlost, a drugo koje gleda u budućnost.

Iako većina ovakvih mačaka ne preživi duže od jednog dana, jedan par, Frank i Lui, doživeli su 15 godina i tako su ušli u Ginisovu knjigu rekorda 2006.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
This photo was taken about an hour before Biscuits died. Kyla gave up 3 1/2 days of her life to put all of her efforts into saving him. He was born with the longest of odds and by living nearly 4 days, he beat those odds. I wish I hadn’t said that we wished he was eating more. That prompted many of you to tell us what we were doing wrong. The fact is he was eating very well. What I meant was we wished he could put on weight. He ate a lot, and he peed and pooped a lot. He just didn’t grow. It’s hard work for a little guy like him to support a large head with two complete faces. We thank all of you who have been so kind, prayed, and wished the best for Biscuits and Gravy. So many of you care and wanted to follow his progress, and said some very nice things to and about us. We will never forget your kindness! ❤️A post shared by Biscuitsandgravy (@biscuits_andgravy) on

Kako bi takvu dob doživeli i Biskits i Grejvi porodica King mora da preuzme mnogo majčinskih dužnosti mame Kinli. To uključuje hranjenje, grejanje...

- Kao da imamo novorođenu bebu - kažu vlasnici.

- Namestili smo alarm na svaka dva sata da bi ih nahranili i preko dana i preko noći. Brinemo se da mu je toplo, a većinu se dana provede zavučen u ženinu majicu - rekao je tata King.

Video: Zift, beogradski mačak koji više od slanine voli travu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari