• 3
 ≫ 

Srce da ti prepukne: Čovek umro od korone, pas ga tri meseca čekao ispred bolnice

 ≫ 

Pas je mesecima čekao na ulazu u bolnicu sve se nadajući da će se njegov gazda pojaviti

  • 3

Ksio Bao, pas iz Vuhana proveo je tri puna meseca ispred ulaza u bolnicu, nadajući se da će njegov gazda, koji je hitno hospitalizovan zbog korona virusa u februaru izaći napolje i odvesti ga kući.

Bao, koji je punih sedam godina živeo sa svojim vlasnikom nije ni slutio da je njegov gazda izdahnuo pet dana nakon prijema u bolnicu. Bao je verno čekao i čekao, ali gazda se više nikad nije vratio. Posle nekoliko dana zaposleni u bolnici su psu počeli da daju hranu i vodu, svesni da psić nekog verno čeka. Ni oni nisu znali čiji je ovo ljubimac, kao i da li će gazda ikad više napustiti bolnicu.

Bilo je pokušaja da psa sklone. Odvozili bi ga na druge krajeve grada, ali Bao je nekako uvek uspeo da nađe put natrag do bolnice.

Nakon što se niko nije pojavio puna tri meseca da ga pokupi, a pacijenti su počeli da se žale, bolnica je pozvala azil koji je došao i odveo psa.

Tako je navodno otkriveno i čiji je zapravo pas, kao i da pravi vlasnik više nikada neće doći po njega.

Video: Pas se zaglavio ispod automobila i onda je strpljivo čekao ljude da ga izvuku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. maj 2020. | 17:42

    Ljubav je osnova postojanja,mozda negovore istim jezikom ali osecaj prvrzenosti obostrane,lojalnnosti,dobrote je spona izmedju coveka i zivotinje koje se tesko zaboravlja i iscezava,bilo je primera gde su psi i umirali za gazdama i obrnuto,ljubav je najaca magijska moc izmedju dve duse bilo one u obliku ljudskog roda ili coveka i zivotinje isto dejstvo ima pozitivne energije

  • Zoka

    27. maj 2020. | 18:47

    Pas je najbolji i naverniji covekov prijatelj.

  • Tri

    27. maj 2020. | 19:02

    😪😪😪😢Kao Haci....