≫ 

Mejsi je prava heroina: Oterala četvoricu lopova sa mačetama da bi zaštitila svoju porodicu

- Rizikovala je svoj život za nas. Mislim da je spasila mene, kao i živote moje verenice i ćerkica - kaže vlasnik Pol Dejvis

  • 3

Ženka stafordskog bul terijera po imenu Mejsi postala je pravi heroj u Engleskoj pošto je oterala iz kuće četiri lopova koji su bili naoružani mačetama.

Naime, bezbednosne kamere snimile su grupu bandita kako pokušavaju da obiju kuću u Birmingemu. Sa dva udarca nogom uspeli su da savladaju vrata i uđu u dom oca četvoro dece, Pola Dejvisa.

Dvojica muškaraca su u tom trenutku uletela u kuću, ali nisu očekivali da ih čeka sedmogodišnja Mejsi i trogodišnji francuski buldog Brus. Lopovi su mačetom ranili Brusa posekotinom na leđima, a onda su počeli da beže. Mejsi ih je napala, a onda su svi kolektivno dali u bekstvo.

Dejvis, koji je po struci automehaničar, nije imao pojma šta se dešava, kada ga buka nije probudila u sred noći. Kako je istrčao iz kreveta da bi proverio o čemu se radi, 36-godišnji muškarac koji živi sa verenicom i tri ćerke video vernog čuvara Mejsi kako gleda kroz prozor.

- Mejsi je naša prava heorina. Uvek sam se pitao šta bi uradila da smo napadnuti. Kao da me je pogledala i rekla: “Ja ću”. Rizikovala je svoj život za nas. Mislim da je spasila mene, kao i živote moje verenice i ćerkica. Kada sam došao u sobu, ona me je gledala i kao da mi je pogledom poručila: “Sredila sam ih”. Dobila je mnogo poslastica. Cele noći spavala je sa mnom u krevetu, a kupili smo joj tortu i pivo za pse - kaže Dejvis, a prenosi “Dejli mejl”.

- Dobijaće poslastice do kraja života, ne mogu nikada da joj se iskupim za ono šta je uradila - dodao je on.

Ovaj 36-godišnjak smatra da su lopovi napali njegovu kuću jer su videli automobil marke “land rover” ispred zgrade. Kako kaže, francuski buldog Brus se našao prvi na udaru lopova, a tom prilikom je zadobio ranu na leđima.

Video: Kad malena šiba krene na kupanje, to izgleda kao scena iz filma Nemoguća misija

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    3. avgust 2020 | 21:19

    Sve je ljubav i osecaj,ona je imala osecaj i zastitnicki instikt,a ljubav od porodice kojoj pripada🐶

  • Rajko II

    3. avgust 2020 | 22:59

    To su nove komsije iz Avganistana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA