• 1
 ≫ 

Tekst o jednom psu koji je pročitalo pola planete

 ≫ 

Sali je Čarlija dobila kada je imala 23 godine i u poslednjih sedam godina on je bio njen najbolji i najverniji prijatelj. Nažalost, nedavno je uginio

  • 1

Sali Gregori Hamet iz Južene Karoline nije ni sanjala da će jedan tekst koji je napisala o svom psu na kraju pročitati pola planete. Ona je tekst posvetila zlatnom retriveru Čarliju koji je uginio.

Čarlija je dobila kada je imala 23 godine i u poslednjih sedam godina on je bio njen najbolji i najverniji prijatelj.

- Znam da je to kliše, ali on mi je bio najbolji prijatelj - rekla je ona za "Huffington Post".

Kako je navela, Čarli je bio stalni izvor utehe, druženja i radosti, a svi koji su poznavali nju, poznavali su i Čarlija i znali koliko ga voli.

Čarli je umro ranije ovog meseca nakon bitke sa limfomom.

Boreći se sa tugom, vlasnica je odlučila da sve iskaže rečima, te je napisala čitulju koju je nazvala "Sećanje na Čarlija".

Pisala je o svemu što je njen pas voleo, uključujući vožnju automobilom, banane i čarape.

- Bio je dobar u mnogim stvarima, ali najbolji je bio u bezuslovnoj ljubavi. Učio je sve koje je upoznao da vole i da uvek vide dobro u svima - navela je ona.

Sali je rakođe opisala Čarlijeve poslednje dane koje je proveo kopajući rupe na plaži, jedna od njegovih omiljenih stvari.

- Opuštao se u rupama njegove veličine koje bi sam iskopao i zaronio pravo u nadolazeće talase. Poslednji dani bili su mu tako srećni i zauvek ću ih ceniti. Mislićemo na njega svaki put kada otvorimo puter od kikirikija. Umesto cveća, naša porodica traži da svim svojim mladuncima pružite dodatnu ljubav u čast Čarlija - napisala je.

Čitulju nije objavila u novinama, ali je kreirala lažnu fotografiju koja izgleda kao strana u novinama kako bi zauvek ovo mogla da ima za uspomenu, a zatim ju je podelila na mrežama.

- Napisala sam čitulju svom psu, jer naravno da jesam. On je bio najbolji dečak - tvitovala je, uz fotografiju.

Tvit je postao viralan, sa više od 104.000 lajkova, a na hiljade ljudi joj je izrazilo saučešće.

Ukoliko ste i vi nekada imali ljubimca kog i dalje niste prežalili, možete nam poslati fotografiju uz nekoliko reči o njemu na mejl redakcija@telegraf.rs.

Video: Najnežniji zagrljaj mladića sa svojim predivnim psima je sve što vam treba danas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • k

    27. septembar 2020. | 15:59

    Ja imam Psa Volim Ga Kao Djecu .Broj Jedan Su Moja Djeca broj 2 Je Za mene Moj Pas.