≫ 

Keš, kolica i šmekerica: Kako je ova lutalica postala pas sa blistavom karijerom

Takson Prajm - pas sa blistavom karijerom

  • 0
Takson Prajm

Foto: Instagram/Tucson Prime

Kroz istoriju upoznali smo se sa mnogim poznatim psima, njihovim životnim putevima i ljudima koji su ih na tom putu pratili. Mnogo toga smo saznali i kroz filmove, uz koje smo nekad i zaplakali. Danas vam ipak donosimo jednu lepu priču o psu Taksonu, i njegovoj uspešnoj “karijeri” u autoindustriji.

Takson Prajm je mešanac kojeg je usvojio Hjundai tim u Brazilu. Ovaj pas je nekada živeo na ulici nedaleko od Hjundai salona automobila, kada su ga primetili radnici i odlučili da mu pruže utočište, piše Apetit.rs. Ovaj čin ljudskosti ubrzo se pretvorio i u usvajanje ovog interesantnog psa, koji sada ima ozbiljno zaduženje u okviru svog radnog mesta u prodajnom salonu.

Kada se malo navikao na nov život, Takson je dobio zvanje konsultanta i sada “pomaže” klijentima koji žele da kupe novi automobil, tako što se sa njima igra, vozi se sa njima tokom probnih vožnji, ili jednostavno - tako što im ne smeta tokom razgledanja automobila.

 

Naravno, Takson prisustvuje svim timskim sastancima i obožava da se druži i sa zaposlenima.

Za kratko vreme, Takson je postao toliko popularan da sada ima i svoj Instagram profil, gde možete pratiti njegove avanture u Hjundaiju.

 
 
 
View this post on Instagram

E o coração desse Cãosultor aqui como está hoje ? Fui cãovidado a ser o Embaixador da adoção animal pela @alinutrioficial que juntos iremos levar milhares de quilos de ração animal para meus AUmigos que precisam, e hoje, eu e meus humanos iremos ajudar um abrigo que precisa muito de doações, onde moram muitos animais resgatados em processo de adoção e tratamentos de saúde, que é a @abrigopingosdeluz , eu estarei ajudando todos os meses as instituições e abrigos com vários quilos de alimentação, novos pensamentos, novas possibilidades, e você também gostaria de ajudar ? Entre na página da @abrigopingosdeluz e faça sua doação eles ainda precisam de tanto para continuarem na luta por meus AUmigos de rua 🐶.A post shared by TUCSON PRIME (@tucson_prime) on

 

Izuzev veoma plemenite namere Hjundai tima da pomogne jednoj životinji u nevolji i da mu pruži lep život, stoji i jedan veći cilj: zbrinjavanje lutalica. Naime, pokrenuta je i mini kampanja za promovisanje usvajanja i motivisanje ljudi na usvajanje napuštenih pasa, gde je u glavnoj ulozi baš Takson Prajm.

Ova promotivna kampanja, kao i profil psa Taksona generalno, je sjajan čin Hjundai tima i neće proći nazapaženo kod ljubitelja životinja.

 

Da li biste vi vileli da vam Takson bude konsultant pri kupovini automobila? Pišite nam u komentarima.

Video: Gde je pismo? Bela sova došla u posetu ali je nešto zaboravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA