• 1
 ≫ 

Keruša Džesi spasla mladog vlasnika od vuka, kamere sve snimile: Heroini nije bilo spasa

 ≫ 

Dečak je hteo da se sakrije u snegu od braće, nije ni video da ga gladni vuk vreba

  • 1
Vuk, vukovi, zivotinje Foto: Pixabay

Kamere u Rusiji zabeležile su trenutak u kojem hrabra ženka Džek Rasel terijera brani svog gazdu od gladnog vuka.

Desetogodišnji dečak igrao se u dvorištu sa braćom i sestrama žmurke, a u jednom trenutku je odlučio da se sakrije u snegu. Dok je tražio skrovište, mališan nije primetio da ga iz obližnje šume vreba gladan vuk koji se ušunjao u selo Sindor.

Dečak nije video krvoločnu zver, ali njegova keruša Džesi jeste, i bez razmišljanja je pojurila vuka kako bi ga sprečila da napadne dečaka.

Sigurnosne kamere na kući zabeležile su njen herojski čin, a dečak je iskoristio to da pobegne u kuću na sigurno i obavesti roditelje šta se događa.

Iako je nakon borbe sa zveri i dalje davala znake života, Džesi je uginula na putu po veterinara u naručju dečakove mame Marine.

Dečakov otac je rekao da se i ranije događalo da im vuci uđu u selo i napadnu pse, ali nikada do sada nije zabeležen napad na dete. Da nije bilo hrabre Džesi, pitanje je kako bi se sve ovo završilo.

Video: Neustrašivi jazavičar izašao vuku na crtu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    29. decembar 2020. | 17:44

    Jutros u košari, gdje sja, šuška, niz rogoza, žućkastih i krutih, sedmoro je oštenila kučka, sedmoro je oštenila žutih...