• 1
 ≫ 

Žena herojski uletela u zamrznutu vodu kako bi spasila psa: "Da je ostao 10 sekundi duže..."

 ≫ 

- Vrištala sam, jer sam želela da zna da može da se popne. Moje ruke su bile u ranama kako sam se probijala kroz led. Nisam razmišljala o tome - navodi vlasnica pasa

  • 1
Pas, Tenesi Foto: Printscreen/Youtube/ABC7

Žena iz američke savezne države Tenesi skočila je u zaleđeni bazen u dvorištu kuće, kako bi spasila psa koji je upao unutra, javljaju tamošnji mediji.

- Bio je to čist adrenalin. Veterinar mi je zapravo rekao: “Ovo je čudo” - kazala je Dženi Tejtum za ABC 2, govoreći o tome kako joj je pošlo za rukom da spase život njenog ljubimca.

Kako se navodi, Tejtumova je snimala njena dva mešanca pitbula kako se igraju u snegu u dvorištu njene kuće, kada je jedan od njih po imenu Sid upao u zaleđenu vodu. Dženi je bacila telefon, uskočila u bazen i počela da traga za njim.

- Vrištala sam, jer sam želela da zna da može da se popne. Moje ruke su bile u ranama kako sam se probijala kroz led. Nisam razmišljala o tome - navodi vlasnica pasa.

Kada nije mogla da ga nađe, ponovo je izašla iz bazena kako bi imala bolji pregled situacije, a zatim ga je videla kako upada u šok zbog hipotermije. Zatim je ponovo uskočila u ledenu vodu i izvukla psa iz bazena dubokog neško više od jednog metra.

- Kada sam ga izvukla, nisam znala da li diše. Bilo je zastrašujuće - kazala je ona i dodala da su Sidova usta bila plave bolje.

Tejtum i njen suprug brzo su odveli psa do veterinara, gde se oporavio istog dana, javlja FOX 17. Kako prenosi “New York Post”, Sid je sada plašljiv kada prolazi oko bazena, ali njegov oporavak teče dobro, kaže Tejtumova.

- Veterinar je rekao da je kojim slučajem ostao 10 sekundi duže, da bi to već bila razlika između života i smrti. Mnogo sam zahvalna što se sve završilo kako treba - rekla je Dženi.

Video: Novinar bez razmišljanja uskočio u ledeno jezero da spase promrzlog psa: On je pravi heroj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari