• 5
 ≫ 

Fotka postala viralna: Odveo ljubimca kod frizera, nije prepoznao psa kad je došao po njega

 ≫ 

Da li je kuca imala veliki problem sa makazama, ili je frizera jednostavno mrzelo da se previše cima, ali čovek je ostao šokiran kada je došao po svog psa

  • 5
četkanje, pas

Foto: Unsplash.com

Pas je čovekov najbolji prijatelj, pa zato i zaslužuje svu pažnju ovog svega, kao i redovan "beauty" tretman.

Šalu na stranu, svako ko ima psa sa dugom dlakom, svestan je da se ovim ljubimcima mora posvetiti više pažnje. Tu je češljanje, pranje šapica, pa i redovni odlazak kod frizera, kako bi pas bio zdrav i uredan.

Međutim, svaki vlasnik trebalo bi dobro da razmisli oko odabira frizera, kako mu se ne bi dogodilo da ne prepozna svog ljubimca kada se posle pola sata vrati po njega.

To se upravo dogodilo jednom Amerikancu, koji je uleteo u prvi frizerski salon za pse da ostavi sestrinog psa na šišanje. Nije da je ovo planski uradio. Jednostavno, zbog korona mera, mnogi saloni su zatvoreni ili prebukirani, a verovao je da će njihovo ljubimče sigurno svako pristojno ošišati. Kako se samo prevario.

Da li je kuca imala veliki problem sa makazama, ili je frizera jednostavno mrzelo da se previše cima, ali čovek je ostao šokiran kada je došao po svog psa.

 

 

 

Od prelepe pufnice sa roze mašnom, ostao je pas olindran maltene do gole kože sa ćubom na glavi i katastrofalno pošišanim ušima.

Fotografiju pre i posle šišanja nezadovoljna mušterija je podelila na Tviteru, a post je za kratko vreme postao viralan. Sa više od 550.000 lajkova, i četiri hiljade komentara, ovaj "pseći tvit" preti da postane najpopularniji tvit godine.

Video: Ovaj zeka živi život kao car, svakodnevno se presvlači i čak ide kod frizera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    6. mart 2021. | 10:17

    Osisati frizerku za kaznu....

  • Raska

    6. mart 2021. | 11:23

    Zivotinje su za napolje!Kakvi saloni kakva sisanja!Bolje pravte decu !Vidite da nas je sve manje!ZIVELA moja lepa I VELIKA SRBIJA!!

  • JS

    6. mart 2021. | 10:42

    Joj, kakav je to šok i za gazdu i za ljubimca.😱😡😢 Nikada više da se u kući ne spomene, ime dotične i njenog 'Salona', bla, bla, bla.. Onda se krene sa traženjem novog 'uništivača' i na kraju se dođe do Katarine. Leo lep, beo, ošisan, noktići pod konac, maše repićem zadovoljan.🐶🐕🥰 Gazdarica zadovoljna, Leo takođe, a Katarina čeka da joj se mušterija pojavi za mesec dana na kupanju. Mi imamo sreć, našli smo pravu ljubiteljku svog posla i pasa.👍🐶🥰