Pandemija negativno uticala i na ljubimce: Ako vaš pas ovo radi, i on je pod stresom

Možda su nam bili najveća podrška tokom najtežih dana pandemije, ali sada mnogi ljubimci ispoljavaju znake anskioznosti

Komentari

 • Zoki

  Kuda ide ovaj svet,otudjujemo se jedan od drugih uz pricu psi su pravi prijatelji......alo svaki drugi stan ima psa,ljudi vi imate ozbiljan problem. Nije ni cudo sta nam se sve desava i kako lako manipulisu sa nama.

 • Peof Ljuba Bg

  Stanujem u Grcica Milenka 4B na Veacaru u Bg, zgrada ima 17 spratova sa oko 600 stanara.!? Verovali ili ne, tu je oko 40 raznih uzrasta pasa?! Lavezi, cvilanje, krikovi.. Ko da ste u dzungli?! Smrad svuda, od stepenica do tri lifta, gde urin plavi podove?! Zgrada zapustwba, ukazi ko hoce bez kontrole, a narkomani i dileri haraju.. Nedovno je policija uhodila jednu porodicu, koja se iselila,dok u zgradi i ispred na klupama ima ih veliki broj. Sada još i sa decom id 10 do 15 godina sa KLIK TAK, igicama koje su uzele velikog naha?! Kao da ne postoji Upravnik, koji vwrujte zabranjuje da nam se u zgradu uvede OPTICKI kabal, a redovno placamo Boks 3 mts.?!

  • Ucitelj Petar

   @Peof Ljuba Bg

   Poucan komentar za pohvalu.Bas tako, naglo opada natalitet kod nas, ali zato brzo raste kuceci?! Umesto da setaju unucice, setaju kucice?!

  • Pravnik

   @Peof Ljuba Bg

   Slozio bih se sa komentarom. Dok je bio predhodni upravnik dr Z. M. sve je blistalo. Ali, jedna mala grupica na celu sa. N. P. na 10 spratu, koja radi negde u mupu,nekim tz. Spiskom, urusila sve sto je dobro.?! Poskidali Srpsku zastavu sa harbola ispred zgrade?!Kome smeta SRPSKA NARODNA ZASTAVA?! Koju bi postavili?!

  • Milena

   @Peof Ljuba Bg

   G-din. Ljubo, Na zalost nije ovo jedini slucaj. Nadlezni bi trebali da dovedu sve u red.

  • Sociolog Dragisa

   @Peof Ljuba Bg

   Ano se ovako radi u epicentru Beograda na Vracaru, sta li je tek u unutrasnjosti?!

  • Veteran

   @Peof Ljuba Bg

   Kome to smeta naša Narodna i Državna Zastava???

  • Milan

   @Peof Ljuba Bg

   O soliteru u Grčića Milenka 4b pisale su pre dve godine i Večernje Novosti na celoj strani,bivši upravnik Dr.Zoran Milosavljević je zgradu doveo u red,postavio je tri jarbola sa opštinskom,republičkom i zastavom zgrade 4b koje su smetale određenom broju stanara,a kolovođe su bili jedna policajka i njen suprug vojno lice.kad ljudima koji su se zakleli na srpskoj zastivi ona smeta,šta reći za ostale stanare.Napravljen je bio ugovor sa Telekomom(MTS) o postavljanju njihove antene na krovu zgrade uz mesečnu kiriju od 400 EUR,kad su njihovi monteri došli da instaliraju opremu nisu im to dozvolili neki stanari,ugovor je raskinut na štetu stanara,tako da sad MTS potražuje od svakog stana nadoknadu za izgubljenu dobit,da ne pričamo o tome da je policajka redovno slala svoje kolege da "nešto traže" po zgradi,a niko ne kaže da SBB koristi zajedničku struju za svoj orman u podrumu za koji stanari i ne znaju da postoji a da oni plaćaju struju koju koristi bez naknade SBB,od naj lepšeg solitera na Vračaru ostataka je samo ruina

 • .

  Lutkice drage....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima