• 5
 ≫ 

Ostavili povređenog psa u reci: Da je izvađen iz vode kada je uslikan, možda je i mogao da preživi

 ≫ 

Ubrzo se na njenu priču nadovezao i jedan Staniša koji je pokušao da spasi povređenog psa međutim njemu na žalost nije bilo pomoći.

  • 5
Pas ispod mosta u vodi Foto: Facebook/Lela Bucek(Orpak Krusevac)

Priča napuštenog psa koji leži ispod mosta u reci Ribnici kod Masline rastužile su mnoge ljubitelje životinja.

Jedna Tamara objavila je u Fejsbuk grupi Spasi udomi nekoliko fotografija na kojima se vidi kako zlatni retriver leži u vodi ispod mosta nepomičan. Ona je u opisu objkave napisala da je u pitanju reka Ribnica kod Maslike i da pošto je pas težak ona nije uspela sama da ga izvuče iz vode. Tamara je apelovala na sve da odu i pokušaju da pomognu mališi koji je kako se pretpostavlja bačen u reku, nakon što ga je udario automobil.

Ubrzo se na njenu priču nadovezao i jedan Staniša koji je pokušao da spasi povređenog psa međutim njemu na žalost nije bilo pomoći.

- Psa sam izvadio iz reke imao je 15 kilograma, odveo u K9. Učitali su čip, našli vlasnika. Psu nisu mogle da se nađu vene i nije mogla da mu se izmeri tempratura, jer je kolabirao od mučnog ležanja u hladnoj vodi. Svako ko je prošao pored njega a nije ga izvadio se ogrešio - napisao je on u komentaru.

Staniša je zatim dodao da je platio sve troškove lečenja, ali je veterinarka na žalost morala da ga uspava.

- Da je pas izvađen iz vode, tada kada je uslikan možda je i mogao da preživi, jer je bio pri izmaku snaga i svaki sekund mu je bio bitan - piše u komentaru.

Mnogi članovi grupe rastužili su se zbog nesrećnog ishoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB-in

    19. jun 2021. | 08:35

    Kao prvo ga je udario kera kao drugo ko ga je bacio u vodu stvarno smo katastrofa narod, meni je ker poginuo udario ga kamion kamiondzija je stao nije bio kriv ker je sam izleteo svima je bilo zao nikad ga nisam prezalio, ali baciti zivog kera u reku pa stvarno smo kreteni

  • Bhm

    19. jun 2021. | 18:22

    Devojko da se ne lazemo mogla si da ga izvuces iz vode nego nisi želela da se pokvasis i isprljaš.Imao je kadnicak 15 a ne 150 kila i bio je metar u vodi a ne na sredini ove rečice.Ispostavilo se da bi ga ti spasila da si odmah odreagovala ali eto...grizla te savest pa si uputila apel drugima što jeste za pohvalu samo...zakasnilo se...

  • Ja

    19. jun 2021. | 20:45

    Jadan.. Tuga.. Duša.. Ljubav jedna.. Koliko su ljudi okrutni prema njima, a oni nas sve i dalje vole..