• 0
 ≫ 

Nesvakidašnja scena sa srpske njive: Samojed za volanom, mirne šape vozi gazdu u traktoru

 ≫ 

Izgleda da je pas zaista "vešt" budući da čovek sa prikolice takođe miran, kao da ima puno poverenje u svog krznenog "šofera"

  • 0
samojed

Foto: Printskrin/TikTok/_balu_the_samoyed

Nesvakidašnji video snimak opet je osvanuo na društvenim mrežama, a ovog puta na pažnju je privukla scena samojeda za volanom traktora.

Ovaj pas je očigledno miran i koncentrisan na vožnju, ne skrećući pogled ni levo, ni desno, sa šapom na volanu. Verovatno "odlučan da pomogne" svom gazdi u poljskim poslovima.

Za traktor kojim upravlja prikačena je i prikolica, na kojoj se nalazi čovek koji sve vreme posmatra svog vozača. Pred kraj snimka, ipak, okreće glavu, verovatno ometen pažnjom koju je izazvala njegova veština.

 

@_balu_the_samoyedWhat the dog doin? Da ispoštujemo i ovaj trend😅 ##fyp ##foryoupage ##fypシ ##dog ##whatthedogdoin ##viral ##viralvideo ##balkan ##lol ##sus ##trending ##funy ##balkantiktok♬ original sound - Random_memes

 

 

Ipak, izgleda da je pas zaista "vešt" budući da čovek sa prikolice takođe miran, kao da ima puno poverenje u svog krznenog "šofera".

Video: Upalila sva četiri migavca pa zalegla na volan: Vlasnica savetuje psa kako ne bi trebalo da vozi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari