• 0
 ≫ 

Mačka pored puta sačekala vlasnike da se iz Slovačke vrate po nju

 ≫ 

Sve se odigravalo na auto-putu sa druge strane graničnog prelaza Horgoš

  • 0
Mačka, mačke, šape Foto: Pixabay

Subotičanka Zorica Cifra sa prijateljima je podelila svoje nesvakidašnje iskustvo, kada je pročitala oglas u jednoj od "Vajber" grupa da je jedna mačka pobegla vlasnicima iz Slovačke na auto-putu sa druge strane graničnog prelaza Horgoš.

- Pala je noć i vlasnici nisu uspeli da je pronađu. Otišli su, jer nisu mogli da ostanu tamo na putu. Kontaktirala sam poznanicu. Ona, srećom, ima nekoga u mestu Roske. Potraga za macom kreće. Objavljujem u mađarskoj Fejsbuk grupi, na srpskom jeziku. Administrator grupe je odobrio objavu moje poruke. Jedna divna žena odmah prevodi poruku i deli je dalje, po ostalim grupama. Vreme je ključno, napolju je minus 12. Psi i šakali su prisutni na toj lokaciji. Mace nema. Poznato je da se mace kada su uplašene i na nepoznatoj teritoriji, ne oglašavaju. Nema je. Sledećeg dana, oko 17 časova, stiže poruka od vlasnika. Našli su macu! Vlasnici su se vratili iz Slovačke i pronašli je, maca ih je čekala kraj puta. Neverovatno, ali istinito. Zato, nikada ne odustajte, čuda se dešavaju - poručila je sugrađanima Zorica Cifra, prenose Suboticke.rs.

Video: Mačka skočila na vlasnika: Krvnički ga ogrebala, od bola vrištao is sve snage

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari