• 0
 ≫ 

Spasioci u Ukrajini ispod ruševina pronašli štene: Vraćen je vlasniku, za dlaku izbegao smrt

 ≫ 

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži vidi se kako spasioci ispod ruševina vade crno štene, koje je sve vreme drhtalo od straha. Spasioci su nakon uspešne akcije psa vratili njegovom vlasniku koji je bio presrećan što su ponovo zajedno

  • 0
Pas spasavanje Ukrajina Printscreen: Twitter/@Gerashchenko_en

Savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko je na Tviteru objavio video spašavanja šteneta koje je navodno pronađeno ispod ruševina porodične kuće u regionu Donbas.

Kako je napisao Geraščenko, spasioci su našli štene ispod ruševina i vratili ga vlasniku, koji je takođe za dlaku izbegao smrt u granatiranju sela.

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži vidi se kako spasioci ispod ruševina vade crno štene, koje je sve vreme drhtalo od straha. Spasioci su nakon uspešne akcije psa vratili njegovom vlasniku koji je bio presrećan što su ponovo zajedno.

- Rusija je granatirala selo u Donbasu, a pod ruševinama je bilo štene. Spasioci su uspeli d aga spasu i vrate včlasniku (koji je i sam za dlaku izbegao smrt od granatiranja). Spasilačke službe rade 24/7 obavljajući najteže poslove i spašavajući živote - napisao je Geraščenko na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari