• 1
 ≫ 

Guči lansirao kolekciju za ljubimce, cene su prava "sitnica": "Ovo je prilika da njihove ličnosti zablistaju"

 ≫ 

U kolekciji su jakne i kabanice, ali i torbice za pse i mačke sa prepoznatljivim "Gucci" monogramom

  • 1

Jedan od najpopularnijih i omiljenih modnih brendova na svetu, sada će moći da ponesu i vaši ljubimci i potpuno uživaju u luksuzu.

Poznata italijanska modna kuća "Gucci", lansirala je svoju prvu kolekciju za ljubimce pod nazivom "Gucci Pet", koja sadrži odreću, modne dodatke za naše najbolje prijatelje - kućne ljubimce.

U kolekciji su jakne i kabanice, ali i torbice za pse i mačke sa prepoznatljivim "Gucci" monogramom. Sve je izrađeno od veštačke kože i veštačkog krzna, osim što su detalji, poput ručki na torbi od pave kože.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @gucci

Cene su, kao što je to običaj, "prava sitnica", pa za "AirTag" torbicu sa dvostrukim "Gucci" monogramam morate izdvojiti oko 19.000 dinara, dok ćete za sofu sa geometrijskim dizajnom izdvojiti skoro 8.000 evra.

- Šarena kolekcija inspirisana je retro komadima i daje priliku da ličnost svakog ljubimca zasija, a istovremeno prikaže viziju individualnosti koju imaju kreativni direktori "Gucci" kompanije - kaže se na zvaničnoj stranici ovog modnog brenda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @gucci

Popred odeće, vašim ljubicima možete da priuštite i "Gucci" činije i poklopce za njih, ogrlice, povoce, tu je i kauč koji se može pronaći u četiri dezena - dva sa geometrijskim oblicima i dva cvetna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @gucci

Inače, posebno je upečatljiv dizajn sa jagodama, koji se nalazi na nekoliko komada u ovoj prestižnoj kolekciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari