Ove žene stalno doživljavaju orgazme! Evo u čemu je njihova tajna

Ako ste se pitali kako to da nekim ženama tokom seksa uvek uspeva da stignu do vrhunca imate pravu priliku da saznate, pa primenite u praksi

  • 0

Za mnoge žene je dostići orgazam tokom seksualnog odnosa nemoguća misija. Ipak, postoje dame koje nemaju nikakvih problema te vrste i uvek im uspe da dostignu seksualni vrhunac.

DUPLO ZADOVOLJSTVO: Doživite 2 različita ORGAZMA ODJEDNOM!

Evo kako da priznate partneru da sve vreme glumite orgazam!

Evo šta je svima njima zajedničko:

Masturbacija

Žene koje se redovno samozadovoljavaju s vremenom postanu pravi eksperti u poznavanju svojih tela. Vrlo dobro znaju koje tačke su okidači za dobar osećaj. One znaju koji im pritisak, tempo i poza najbolje odgovaraju i da li vole direktan ili indirektan dodir na najosetljiviji intimni deo, klitoris. Kada znate šta vas uzbuđuje, vaš partner to može dodatno pojačati i dovesti vas do vrhunca.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Tačka K i tačka G

Mnogim ženama potrebna je stimulacija tačke K (klitoris) kako bi doživele seksualni vrhunac. Naime, veoma mali broj žena doživi orgazam samo stimulacijom G tačke i penetracijom. Ove žene znaju kako partneru da daju jasna uputstva na koji način i kako im najviše prija stimulacija da lakše dođu do orgazma. Iskusnije među njima čak kalkulišu, mogu da odlože orgazam kako bi vođenje ljubavi imalo što veću draž.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Predigra je važan početak seksa

Predigra je dobra jer podiže nivo uzbuđenja, omogućava potpuno opuštanje i seksualno iskustvo koje vodi do vrhunca. Žene koje redovno doživljavaju orgazam drže se pravila da je predigra veoma važan segment i nikad ne propuštaju da se upravo u ovom delu dobro pripreme. Većina njih je odgovorila da uživa u predigri koja traje oko 20 minuta. Postepeno podizanje uzbuđenja, poljupci, maženje, sve to vodi odličnom seksualnom iskustvu sa završetkom koje zaokružuje veliko O. Njihova seksualnost nikad nije dovedena u pitanje.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Iskreno kažu šta i kako žele

Ove žene nemaju predrasude, njima nikad ne predstavlja problem da partneru jasno i konkretno kažu šta ih to privlači, šta ih "pali" i kako žele da budu zadovoljene. Potpuno ravnopravno staju uz partnera bez stida i srama. Takođe, otkrile su nam ove žene, da same ili sa partnerom vole i žele da istražuju kako na svom tako i na partnerovom telu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Maksimalno su opuštene

Dame koje mogu da se pohvale kako redovno doživljavaju orgazam, retko kad pristaju na “brzinski” seks. One ne moraju da "love" orgazam, umeju i znaju kako se do njega dolazi te slede svoje instikte. Pri tom, ove žene se ne opterećuju velikim završetkom i nisu pod pritiskom da moraju da dožive orgazam. Upravo zbog te opuštenosti i prepuštanja seksualnom zadovoljstvu dolaze do eksplozivnog vrhunca. Čini se, da u ovom slučaju važi pravilo: što si opušteniji to ćeš pre doživeti orgazam.

(Telegraf.rs / Lj&Z)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA