Ovo je mesto broj jedan na kom žene žele da imaju seks - i nema veze sa krevetom

Krevet jeste najudobniji, ali seks u njemu žene smatraju dosadnim. Evo gde misle da bi mnogo više uživale

  • 8

Kada razmišljamo o seksu, odmah pomislimo na krevet, zar ne? Da, to je opšte mesto za upražnjavanje seksa, ali to nije mesto na kojem bi većina žena želela da upražnjava seks, bar ne non-stop. Zapravo, broj jedan mesto o kojem žene maštaju nema baš mnogo veze sa krevetom.

SEKS NA METRO STANICI: Policija ih je uhvatila baš kada su... (FOTO)

POČELI SMO SEKS U AVIONU, A ONDA SKOČILI PADOBRANOM: Doživela sam četiri orgazma u vazduhu! (VIDEO)

Prema istraživanju koje je sprovela kompanija za prodaju dušeka "SleepCupid" na 3.000 odraslih žena, najprivlačnije mesto za seks jeste stepenište. Zašto? Ne zna se. Možda zbog uzbuđenja da bi vas eventualno neko mogao uhvatiti? Ili zbog mogućnosti da bi se usred posla moglo pasti niz stepenice? Ko zna.

Imala sam seks na rok koncertu! A ja u ormaru u crkvi! Ovo su NAJLUĐA mesta na kojima su ljudi vodili ljubav

Drugo najprivlačnije mesto za seks je plaža, što je totalni kliše, ali se slažemo s tim. Seks na plaži je baš poput voćnog pića. Osvežavajuć, zabavan i zadovoljavajuć.

Na poziciji 3 je neki veliki događaj, kao što je proslava rođendana, venčanja ili punoletstva.

Foto: sleepcupid.com Foto: sleepcupid.com


Slede seks u avionu, u garaži krcatoj raznim električnim alatima (mmmmm!), u dvorištu, pa u kancelariji.

Foto: sleepcupid.com Foto: sleepcupid.com

Govoreći o kancelarijama, žene su takođe pitali maštaju li ikada o seksu s kolegama, a njih 83,9 odsto reklo je: "Nego šta!", iz čega je jasno da bi volele da budu bezobrazne sa kolegama. Pitanje je koja nije maštala o tome?

Foto: sleepcupid.com Foto: sleepcupid.com

A šta je sa seksom sa šefom? S obzirom na to da je to zaplet bezbrojnih pornića, činjenica da je 71,3 odsto žena priznalo da mašta o tome kako sedi na nekom direktoru uopšte ne iznenađuje.

Foto: sleepcupid.com Foto: sleepcupid.com

I na kraju, istraživanje je pokazalo koje je to vreme u toku dana kada žene najviše razmišljaju o tim erotskim izazovima.

Prema očekivanju, većina žena mašta o vrućem seksu u večernjim satima, 42,3 odsto misli o tome tokom popodnevnog dremanja, 32,9 odsto misli o tome u jutarnjim satima, ali samo 8,2 odsto misli o seksu za vreme ručka... jer hrana budi strasti.

Foto: sleepcupid.com Foto: sleepcupid.com

I za kraj, na pitanje šta ih sprečava u ispunjenju tih maštarija - 39,8 odsto žena je navelo vezu, 38,1 odsto za to krivi odeljenje ljudskih resursa, 32,8 odsto se plaši javne sramote, 24,9 procenata njih zabrinjavaju pravne posledice, a 20,3 odsto se boji policije.

Foto: sleepcupid.com Foto: sleepcupid.com

Eto, gospodo, sada znate sve o ženskim maštarijama! Sledeći put kad budete organizovati neko druženje sa svojom partnerkom, gledajte da to bude uveče i navalite na nju još na stepencima.

Još bolje, pogledajte stepenište na plaži tokom nečijeg venčanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bizon

    29. decembar 2016 | 23:48

    Stojeci, momacki mmmm...

  • Brale

    30. decembar 2016 | 22:31

    I ja u ovim poodmaklim godinama volim na stepenicama. Ako ide, ide, a ako ne ide ja joj šapnem " ide neko". Tako se spasim da se ne obrukam.

  • Gospodin

    30. decembar 2016 | 04:12

    I to su necije zene,majke... Sramota. Znaci od nas desetorice samo dvojico zene ne bi sele.direktoru... I posle nisu sve zene... jesu i tu nema polemike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA