LOŠ U KREVETU: Da li da raskinete s njim?

Žene često na listi svojih prioriteta, kada su u potrazi za dečkom, stavljaju izgled, pamet, njegove poslovne sposobnosti...Seksualne veštine kao da se podrazumevaju. Međutim, šta ako naiđete na muškarca koji je očajan u krevetu

  • 29

Veza ne može da uspe ukoliko nema dobrog seksa. Muškarac može da bude lep, dobar, pametan, bogat, ali ako ne poseduje veštine kojima će ženu zadiviti u krevetu, sve pada u vodu.

Kada zamišljaju muškarca svog života, žene nikada na listi prioriteta ne stave ono "Da je dobar u krevetu". To se nekako podrazumeva. Međutim, postoje muškarci koji su loši u krevetu i koji, ma koliko se trudili, ne uspevaju da zadovolje ženske potrebe. A šta je zapravo u tim situacijama pametno raditi i da li je to što mu ne ide od ruke da vam priušti dobar seks dovoljno jak razlog da raskinete s njim?

Evo šta bi u toj situaciji trebalo da uradite.

Zaboravite na krivicu

Ukoliko naiđete na muškarca koji vam ne odgovara pod čaršavima, na prvom mestu je da ne smete da osećate krivicu zbog toga. Normalna je stvar da se dvoje ljudi ne poklapa u krevetu i da težite onome što će vas zadovoljiti. Svako ima svoje potrebe od kojih ni po koju cenu ne sme da odustaje. Jedino tako ćete se uvek osećati zadovoljeno i srećno, bez obzira na sve.

Razgovarajte

Ukoliko vam je stalo do partnera, pokušajte nekako da popravite stvari. Pristupite problemu suptilno i nežno i pokušajte na najblaži mogući način da mu kažete gde je zapelo. Naravno, razgovor načnite time šta volite kod njega, a onda neka se tema nastavi u pravcu onoga što vas ne zadovoljava i na čemu želite zajednički da poradite. Upakujte celu priču lepo i neće biti nikakvih problema.

Reakcija jače polovine


Ukoliko vas bude pomno slušao, shvatiće o čemu se zapravo radi i poželeće da popravi stvari. Međutim, ukoliko mu je ego veći od planine, moguće da ćete nakon priče imati još samo veće probleme. Na vama je da procenite njegovu reakciju i da odlučite šta vam je dalje činiti. Ali imajte na umu da, ako nema dobrog seksa, nikada nećete biti istinski srećni sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    15. septembar 2013 | 15:12

    Izgleda da žene nemaju komentar na ovu temu. A Šta da radi muškarac sa ženom koja je pametna prelepa a u krevetu leži kao stvar?

  • Lara

    15. septembar 2013 | 18:18

    Ako ima nade da će nešto da nauči - ok, u suprotnom - ćaos mućaćos. Isto važi i za žene.

  • Mala od skandala

    15. septembar 2013 | 15:40

    Sumadinac,ako muskarac ima dugacku alatku i pritom jos vestinu vodjenja ljubavi ne verujem da bi i jedna zena lezala nepimicno,zato ako je los u krevetu,ajmo sledeci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA