≫ 

NE BISTE VEROVALI: Šta je sve okidač za ženski orgazam?

Možda će vam zvučati neverovatno, ali orgazam se ne postiže samo zahvaljujući seksu. Postoje i nešto čudniji putevi koji vode ka ovom zadovoljstvu

  • 19

Orgazam, koji se smatra vrhuncem seksualnog odnosa, često zna da izostane kod žena. Teško ga postižu jer im je u principu potrebno oko 15 minuta predigre kako bi se zagrejale i bile spremne na vatromet u krevetu. Ipak, u izvesnom smlislu su u prednosti u odnosu na muškarce, s obzirom na to da žene orgazam postižu na više načina, i to ne samo zahvaljujući seksu. Nećete verovati, ali ove stvari ubrzavaju puls i izazivaju uzdahe kod žena.

Vežbe izazivaju orgazam kod žena, naročito one koje stimulišu vaginalne mišiće poput Kegelovih vežbi.

Dodirivanje bradavica. Lagano poigravanje sa bradavicama utiče na lučenje oksitocina u telu što dovodi do vaginalnih kontrakcija.

Meditacija, prema rečima poznate svetske pevačice Lejdi Gage, može da bude okidač orgazma. Potrebno je samo da u glavi imate prave slike, da pravilno dišete i orgazam je, ukoliko joj je verovati, zagarantovan.

Porođaj. Žene tokom rađanja dece imaju telesne pokrete koji znaju da nadraže vaginu i da dovedu do orgazma u toku porođaja.

Zevanje može da izazove orgazam, ali samo u kombinaciji s antidepresivom po imenu anafralin, što se smatra ujedno i njegovom nuspojavom i (ne)željenim dejstvom.

Printskrin: Youtube/claytoncubitt

Stajanje. Jednoj ženi je, navodno, tokom operacije žuči oštećen središnji živac, zbog čega može da doživi orgazam čak i kada samo mirno stoji.


Sindrom stalne napaljenosti. Žene s ovim sindromom svakog dana osećaju veliko uzbuđenje zbog toga što im se krv konstantno sliva u vaginu, što im omogućava da dožive čak i 200 orgazama dnevno.

Dojenje. Već smo pomenuli bradavice, kao vrlo osetljiv deo ženskog tela. Nadražaj grudnih živaca koji su povezani sa genitalnim organima glavni su "krivci" za orgazam u toku dojenja.

Jahanje. Ne zna se da li je baš verovati ovome, ali prema starim verovanjima, aristokratkinje su često bile u sličnim situacijama prilikom jahanja. U moderna vremena, dobro može da dođe i bicikl.

Brza hrana. Još jedan suludi način da doživite orgazam. Poznat je slučaj žene iz Kolorada koja doživi orgazam svaki put kada pojede sladoled.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla-bla

    25. septembar 2013 | 01:34

    Najbolja poza u kojoj žena dozivi orgazam je ona u kojoj muškarac lezi na ...........parama :)

  • Maza

    25. septembar 2017 | 22:29

    Ma bas na porodjaju Uzas. ..sto se muskarci ne porodjaju e taj bih im orgazam od srca pozelela.

  • Nele

    25. septembar 2017 | 22:59

    kad vidis muskarca onda zevas da bude zbog zevanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA